![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Apoyu Kurtaran İmzalar" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Apoyu Kurtaran İmzalar ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Apoyu Kurtaran İmzalar siz halen apodamı kaldınız apoyu bu türkiyede ki hiç bir siyasi parti lideri asamaz şuankı tek başına iktidar olan tayip bile asamadıktan sonra diğerlerinin asmasını beklemek sacmalık...bence bu adam asılmamalı
__________________ GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER ------>MÜHÜR BENDE |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Apoyu Kurtaran İmzalar O sizin görüşünüzdür.Evet ben o şahısta kaldım.Aç kaldığı için bir ekmek çalmak zorunda kalıp, yıllarca hapis yatanlar daha sonrada cani gözüyle bakılan insanların halini ve gerçek CANİNİN sefa içinde yatması ve öldürdüğü bebeklerin babalarına dostluk mesajları vermesi beni çileden çıkarıyor.Başbakan olsaydım, ne pahasına olursa olsun onun cezasının yerine getirilebilmesi için herşeyi yapardım.Bırakın bu işleri, konuşturmayın gene.Bana hiç bir şekilde bu CANİNİN hayatta olmasını savunmaya kalkmayın.Ülke bütünlüğü vs. palavraları başkasına sayın.......................... Konu Runaw@y tarafından (12-12-2007 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Apoyu Kurtaran İmzalar ben ülkü yandaşıyım ama Devlet Bahçeli büyüğüme sorum - -Neden zamanında asılmadı bu adam. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |