![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Referandum'da nerede oy kullanacağım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Türk seçmeni, anayasa değişikliği paketinin halkoyuna sunulmasıyla, 21 Ekim'de 5. kez halk oylaması için sandık başına gidecek NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Referandum'da nerede oy kullanacağım Türk seçmeni, anayasa değişikliği paketinin halkoyuna sunulmasıyla, 21 Ekim'de 5. kez halk oylaması için sandık başına gidecek NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Referandum'da nerede oy kullanacağım Referandumda oy kullanmayacaklara uygulanacak para cezası 17 YTL olarak açıklandı. Bu, 22 Temmuz seçimleri için belirlenen cezanın iki katından fazla. Ceza odemek istemiyorsanız oyunuzu kullanıp vatandaşlık görevinizi yapınız.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |