FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit" başlıklı konu görüntüleniyor, "SON SÖZ. Rusların Çeçenistan’a saldırmasından 2 ay önce Yahudi aileleri Çeçenistan’dan çıkartıldı. Sadece bazı yaşlı Yahudiler orada kaldı.İsrail’in gizli servisi mossad yine işini yaptı. Batan gemiyi ilk kimin terk ettiğini ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-10-2007, 04:01 PM   #1
Aktif Uye
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 1.607
Cinsiyet:
Rep Gücü: 136
erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

SON SÖZ.

Rusların Çeçenistan’a saldırmasından 2 ay önce Yahudi aileleri Çeçenistan’dan çıkartıldı. Sadece bazı yaşlı Yahudiler orada kaldı.İsrail’in gizli servisi mossad yine işini yaptı. Batan gemiyi ilk kimin terk ettiğini bilirsiniz: Fareler. Her zaman ve her yerde bu aynıdır.

Mesala: Amerika’daki 11 Eylül’deki İkiz kuleler olayı. O kulelerde çalışan bütün Yahudilere o gün işlerine gitmemeleri söylenmişti. Görünüşe bakılırsa Mossad, dünyada çalışan ve işini yapan tek gizli servis.

Şimdi neden burada Yahudilerden söz ettim?
Sizlere Çeçen’lerin Yahudilerden nefret ettiğini göstermek için mi? Hayır!
Aslına bakılırsa Çeçen’ler herkese karşı çok iyi komşudurlar. Gelenekleri ve İslam onlara bunu yapmalarını söylemektedir. Misafir Çeçen’ler için Allah misafiridir.
Çeçen’ler arkadaşlığa çok önem verirler, zayıf olana ve ihtiyacı olana her zaman yardım etmeye hazırdırlar. Şu anda bile Çeçenistan’a gitmenize izin verilse ki Rusya artık Çeçenistan’a kimseyi sokmuyor, o yokluk ve sefalet içinde yaşayan insanlar evlerine gittiğiniz zaman ayrılırken size verecek hiçbir şey bulamasalar en azından bir mendili hediye olarak zorla verirler. O mendili almaktan başka şansınız yoktur. Yani bizim eski Türk gelenekleri gibi. Bir Çeçen’i tanıma fırsatınız olursa ne dediğimi anlarsınız.

Burada Yahudilerden bahsetmemin sebebi size Rusların bir başka yalanını göstermekti. Ruslar Çeçenistan’ı 1999’da ikinci kez işgal etmelerinin sebebi olarak bütün dünyaya iki sebep gösteriyor.

1. 1999’daki Rusya’nın çeşitli şehirlerindeki apartman bombalama olayları.
2. Çeçen mücahidlerin Dağıstanlı müslümanlara yardım etmek için Dağıstan’a girişi.

Bu bir yalandır. Çünkü yahudi aileleri bu iki olay olmadan 2 ay önce Çeçenistan’dan alınmışlardır. Yani Ruslar aslında bu iki olay olmadan en az 2 ay önce Çeçenistan’ı işgal etmeye karar vermişlerdi. Rusya’daki apartman bombalama olaylarını da sitemi okumaya devam ederseniz size anlatacağım. Bu olaylar aslında Rus gizli servisi FSB tarafından Rusya’nın Çeçenistan’ı işgalini dünyaya haklı gösterebilmesi için gerçekleştirilmiştir. Bu olayların ertesi günü de Putin Hava kuvvetlerinin Çeçenistan’a bombardıman yapmasını emretmiştir. Ve, işgali başlatmıştır.

Yahudi ailelerinin Çeçenistan’dan alınmasının ardından rus aileleri de oradan çıkartılmıştır. Bazı Rus aileleri yıllardır kendilerine iyi komşuluk yapan Çeçen’leri bırakıp oradan gitmek istememişlerdir.Onlar Rus askerlerinin kendilerine dokunmayacağını düşünmüşlerdi. Ne de olsa kendileri de bir Rus’tu. Onlara ne olduğunu tahmin edin. Rus askerleri onları hain olarak cezalandırdı, ve onları Çeçen’lerle birlikte işkence kamplarına kapatıp tecavüz etti ve işkenceyle öldürdü.

Ben Çeçen değilim, Çeçen’ler bana bunları yazmam için para da vermedi. Aslında ben 4 saat öncesine kadar bir web sitesi nasıl yapılır onu bile bilmiyordum. Ama internetteki bir forumda Ruslar beni çok kızdırdı ve ben de bu siteyi yapmaya karar verdim ve yaptım. Sakın bu fotoğrafların ve anlattığım hikayelerin doğru olmadığını sanmayın. Bunları yıllarca, bütün gün araştırma yaparak topladım. Ama, bir web sitesi yapmayı bilmiyordum, ve bunun için param da yoktu. Burası bedava bir sitedir, siz de isterseniz kendinize böyle bir site yapabilirsiniz. O forumdaki beni gerçekten kızdıran Ruslara gelince… Ruslar Çeçen’lerin yokluğunda harika konuşmalar yaparlar. İstedikleri her şeyi söylerler. Nasıl olsa karşı çıkan yok, sık sıkabildiğin kadar. Ama Ruslar sadece yalan söylerler ve sadece yalanlara inanmayı severler. Onların tarihlerini biliyorsunuz. Komunizmden söz edip zamanınızı almanın gereği yok. Ve, Çeçen’ler kendilerini internette savunamazlar. Siz hala Çeçen’lerin bilgisayarlara, yüksek hızlı internet erişimine sahip olduğunu mu sanıyorsunuz? Bir çoğunun başını solacak bir evi bile yok. Onlar şu anda elektiriği ve suyu olmayan çadırlarda yaşıyorlar. Ve, geceleri Kafkasya’da sıcaklık -30, -40 derecelere kadar düşer. Gerisini siz düşünün.

Gerisini sıcak evlerinizde tahmin edemiyorsanız tekrar deneyeyim. Neden burada Çeçenistan’ı savunmak için bir Çeçen bulamıyoruz? Bu Çeçen’ler nerede? Çeçenistan’ın başkenti Grozny’nin Rus işgalinden sonraki fotoğraflarını gördünüz. Başkentleri ikinci dünya savaşından çıkmış Berlin’e benziyor. Ortalıkta sadece yıkıntı ve toz toprak var. Hastane yok, okul yok, ev yok. Hiçbir şey yok. Şimdi onlara ne olduğuna dair aklınıza bir fikir geldi mi? Bütün o sivillere? Okul çocuklarına? Bebeklere? Onlar Rus jetleri, helikopterleri, topçuları, füzeleri tarafından öldürüldüler. Size sadece 1999 senesi için bir istatistik vereyim. Sadece Rus topçusu Çeçen şehirlerine Çeçenistan’ın her metre karesine 3 tane mermi düşmesine yetecek sayıdaki top mermisini attı. İşi garantiye almak istedikleri kesin.

Rusya şimdi Çeçenistan’a kimseyi sokmuyor. Hatta uluslar arası insani yardım örgütlerini bile. Bugün kimse Çeçenistan’a giremiyor ve çıkamıyor. Ruslar yaptıkları soykırımın üzerini örtmeye çalışıyor.

İşte bir söz daha:
“Ölüler adalet için yakaramaz, bu, yaşayanların onlar için yapması gereken bir görevdir.”
- Lois McMaster Bujold


Benim çığlığımı duyabiliyor musunuz?

cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com alıntıdır
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 11-10-2007, 10:51 AM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Nerden: istanbul
Mesajlar: 2
Cinsiyet:
Rep Gücü: 2
ali28 is on a distinguished road
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

sizlere katılıyorum. ama güçlü her zaman kazanır. müslümanlar da çok çalışıp söz sahibi olmalılar.
ali28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2007, 12:17 PM   #3
Uye
 
TEMREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
scia ud non sciam
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Nerden: Ankara
Yaş: 37
Mesajlar: 262
Cinsiyet:
Rep Gücü: 6
TEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolunda
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

Alıntı:
ali28´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizlere katılıyorum. ama güçlü her zaman kazanır. müslümanlar da çok çalışıp söz sahibi olmalılar.
Yani diyorsunuz ki güçlü olan, güçsüz olana istediği zaman bunu yapabilir. Güçlü olmak onlara bunu yapma hakkı verir. Sizde güçlü olun sizde yapın. Sevgili arkadaşım Ali28, Rusya da bu katliyamları yapanlarında hayat felsefeleri özde seninkindne farklı değil malesef ve özde o Ruslar da yaptıklarını aynı yoruma dayandırıyorlar.

Bu yaklaşımının nedeni Ruslara ( komunizmin sembolu olan Rusya) olan sempatin mi yoksa güçe karşı olan hayranlığın mı ?
TEMREN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2007, 09:33 AM   #4
Banned
SUPERMEYDAN
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 18
Cinsiyet:
Rep Gücü: 0
ebunidal is on a distinguished road
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

biz her zaman kafirlerin ve zalimlerin tek hedefiyiz işte bunun için dünya coğrafyasının her yerinde AMRİKA,iSRAİL ,ve Amrikacı komünistler ve ırkçı faşistler MÜSLÜMANLARA karşı savaşıyorlar tc de bu çok bariz şekilde belli oluyor bu ülke İSLAMDAN başka herşey yalnız İSLAMA geçit verilmiyor AK parti seçimi kazanıyor iktidar oluyor ama cumhurbaşkanını seçtirtmiyor CHP niye aman ha ülke MÜSLÜMANLARIN eline geçer ve Amrikanın başına 2. bir iran olur diye korkuyorlar..88 senedir ülkenin başına özal hariç müslüman bir cumhurbaşkanı gelemedi ....bugün dünyada HAÇLILARIN MÜSLÜMANLARA ilan edilmemiş bir savaşı yaşanıyor sizle bunu anlarsınız veya anlamazsınız bu size kalmış birşey ama MÜSLÜMANLAR bunun anlamışlardır ve gereğini yapmaya çalışıyorlar ellerinden geldiğince. sayın cumhurbaşkanımız ABDULLAH GÜL bey efendiye TSK ne hakla ve ne yetkiyle TEPKİ verebilir??bunun bir izahı var mı? tepkiyi Amrikaya niye veremiyorlarda HALKIN SEÇTİĞİ CUMHURBAŞKANIA VE HÜKÜMETE veriyorlar 90 senelik cumhuriyet tarihinde yapılmayanları yaptığı için halkı ve devleti BÖLÜNMEKTEN VE HACİZDEN VE İŞGALDEN KURTARDIĞI İÇİN Mİ TEPKİ VERİYORLAR ...benim cumhurbaşkanıma ve seçtiğim iktidara değer vermeyenlere ben HİÇ DEĞER VERMEM. BEN HALKIM ...
ebunidal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2007, 09:56 AM   #5
Aktif Uye
 
Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Nerden: izmir
Mesajlar: 1.618
Cinsiyet:
Rep Gücü: 176
Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

sn ebunidal bakınız konun başlığı Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit dir.hükümetle cumhurbaşkanıyla alakalı bir cümle kurulmamış bile.bu konulardaki tepkilerinizi konuyla alakalı bir yerde verseniz olmazmı.az önce bir yazınızıdaha okudum hoşgörüden çok uzaktı,umarım ben bu yazıyı yazıyorum diye banada birton laf yazmassınız.benim ricam sizden islamiyetin gereği olan hoş görüyü gözardı etmemenizdir.
__________________
Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2007, 06:37 PM   #6
Aktif Uye
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 1.607
Cinsiyet:
Rep Gücü: 136
erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

Alıntı:
ebunidal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biz her zaman kafirlerin ve zalimlerin tek hedefiyiz işte bunun için dünya coğrafyasının her yerinde AMRİKA,iSRAİL ,ve Amrikacı komünistler ve ırkçı faşistler MÜSLÜMANLARA karşı savaşıyorlar tc de bu çok bariz şekilde belli oluyor bu ülke İSLAMDAN başka herşey yalnız İSLAMA geçit verilmiyor AK parti seçimi kazanıyor iktidar oluyor ama cumhurbaşkanını seçtirtmiyor CHP niye aman ha ülke MÜSLÜMANLARIN eline geçer ve Amrikanın başına 2. bir iran olur diye korkuyorlar..88 senedir ülkenin başına özal hariç müslüman bir cumhurbaşkanı gelemedi ....bugün dünyada HAÇLILARIN MÜSLÜMANLARA ilan edilmemiş bir savaşı yaşanıyor sizle bunu anlarsınız veya anlamazsınız bu size kalmış birşey ama MÜSLÜMANLAR bunun anlamışlardır ve gereğini yapmaya çalışıyorlar ellerinden geldiğince. sayın cumhurbaşkanımız ABDULLAH GÜL bey efendiye TSK ne hakla ve ne yetkiyle TEPKİ verebilir??bunun bir izahı var mı? tepkiyi Amrikaya niye veremiyorlarda HALKIN SEÇTİĞİ CUMHURBAŞKANIA VE HÜKÜMETE veriyorlar 90 senelik cumhuriyet tarihinde yapılmayanları yaptığı için halkı ve devleti BÖLÜNMEKTEN VE HACİZDEN VE İŞGALDEN KURTARDIĞI İÇİN Mİ TEPKİ VERİYORLAR ...benim cumhurbaşkanıma ve seçtiğim iktidara değer vermeyenlere ben HİÇ DEĞER VERMEM. BEN HALKIM ...
Benim açtığım konuya yine fasih ve seviyesiz düşüncelerini karıştırdığın için seni inananların samimiyetine gölge düşürdüğün ve ancak avuç ovalayabilen biri olarak görüyor ve uyarıyorum. Ya inandığın dinin değerleri gibi ol, yada olduğun gibi fasih ol ve çık bu inanç ve düşünce sistemimizden, senin gibi biri ile bu duygu ve düşünceleri taşımaktan sıkılıyorum ve edebe davet ediyorum. Müslüman edebli olur.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2007, 06:58 PM   #7
1. avatar yarışma birincisi
 
mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 1.176
Cinsiyet:
Rep Gücü: 65
mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

Allah daima mazlumu korusun ve kollasın.Çeçenistandaki tüm müslüman kardeşlerimize Allah yardım etsin.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2007, 09:27 AM   #8
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Nerden: istanbul
Yaş: 18
Mesajlar: 140
Cinsiyet:
Rep Gücü: 0
iSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isim
iSyAnBuL - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Çeçenistan - Dağistan gerçeğinden bir kesit

GÜÇLÜ İSEN EZERSİN söle bişii nerde görülmüş ali kardeş

gayrimüslimlerim müslümanlara uyguladığı bu politika hala devam ediyor. hemde her alanda spor, siyaset....


bişeye daha değinmek istiyorum müslümanlar önceleri öğretirken şimdi öğrenir olduk.
çok çalşımamız lazım okumamız lazım atalarımızın yolunu takip edip tekrar bu cihanın kontrolünü ele almamız gerek TEK YOL OKUMAK, ÇALIŞMAK
iSyAnBuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cecenistan Belgeseli KopiLL Belgeseller 0 26-08-2007 11:14 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:35 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO