![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Sizce sistem nasıl olmalı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce sistem nasıl olmalı? *Cumhurbaşkanı'nın yetkileri kısıtlanmalı ve parlamenter sistem güçlendirilmeli *Cumhurbaşkanı'nın yetkileri artırılmalı ve başkanlık sistemine geçilmeli *Aynı kalmalı *Fikrim yok..."
| Anketimiz: Sizce sistem nasıl olmalı? | |||
| Cumhurbaşkanı'nın yetkileri kısıtlanmalı ve parlamenter sistem güçlendirilmeli | | 12 | 36,36% |
| Cumhurbaşkanı'nın yetkileri artırılmalı ve başkanlık sistemine geçilmeli | | 14 | 42,42% |
| Aynı kalmalı | | 6 | 18,18% |
| Fikrim yok | | 2 | 6,06% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Sizce sistem nasıl olmalı? Sizce sistem nasıl olmalı? *Cumhurbaşkanı'nın yetkileri kısıtlanmalı ve parlamenter sistem güçlendirilmeli *Cumhurbaşkanı'nın yetkileri artırılmalı ve başkanlık sistemine geçilmeli *Aynı kalmalı *Fikrim yok |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? Arkadaşlar ben bu anketi haberx sitesinden alıntıladım Fikirlerinizi merak ediyorum... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? valla şimdi yorum yapardım ama neyse sınır dışı edilirim neme lazım |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? İktidarda hükümetiyle Cumhurbaşkanı aynı görüşü savunuyorlar bu durumda yetki kısıtlaması yada arttırılması bi değişiklik sağlamaz Türkiye için.. |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? Alıntı:
İsmet İNÖNÜ dönemi de öyle, Celal BAYAR dönemi de öyle, yani bu örneklerde ne gibi sıkıntılar görülmüştü de şimdi bir kesim veya kısım azınlıkta kalınca bu terennameyi seslendirir oldu anlayamadım. Sonrası ihtilaller ve asker kökenliler ve tekrar Turgut ÖZAL yine aynı, Süleyman DEMİREL yine aynı partileri iktidarda . Sakın kesim, kısımı ağır laf olarak algılamayınız. cevap için fikren sağcı veya soldan bir kesimin düşüncesi ama malesef oy oranlarına göre azınlıktalar demek istedim. | |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? Alıntı:
Madem bu hükümet yapacak neden karşı çıkıyoruz
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? arkadaşlar bence bu konuyu gereksiz yere tartışıyoruz olan olmuş seçilen seçilmiştir. başarılar dileriz. bu sistemide biz taşıdık.şimdi konuşmaya hakkımız yok |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? Biz seçileni tartışmıyoruz diyoruz ki cumhurbaşkanının konumu ne olmalı. Bende diyorum ki Cumhurbaşkanı sadece bir maskot ise tamamen kaldıralım ve yerine daha farklı bir sistem getirelim. Çünkü bu sistemde maalesef eğer iki siyasi güç aynı iser her istenilen yapılabilinir yada tam tersi zıt iseler hiçbirşey yapılamaz. Bu nedenle iki başlılık yerine tek başlılık daha iyidir diyorum |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? hem cumhurbaşkanı bir süsbebek değilidr. koskoca türkiye devletini temsil edilmel için getirilmektedir. bende bu konuşma çok gereksiz diyorum artık olan olmuş. biz kimseyi bu saatten sonra tamamen yok edemeyiz nedense geçmişte bu konular hiç konuşulmuyodu cumhurbaşkanımız, başkanlarımız görevlerini istendiği gibi yerine getirdiler şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık. bakalım şimdiki cumhurbaşkanımız neler yapack eşsiz davetlere başladı ama ben karşıyım umarım bu cumhurbaşkanımızda diğer cumhurbaşkanlarını örnek alır Konu pandura tarafından (01-09-2007 Saat 03:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sizce sistem nasıl olmalı? Israr ile anlamayacaksınız sanırım beni. Bir Cumhurbaşkanı lazım ise neden Monarşilerde ki gibi bir olgu olmuyor Yada madem var neden daha aktif değil. Ben diyorum ki makam bu kadar pasif olmamalı yada hiç olmamalı |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |