![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Son zamanlarda artan terör olayları insanımızı çok tedirgin etmekte ve verilen şehitler canımızı çok yakmakta!Her gün bir terör saldırısı ve şehit haberiyle sarsılmaktan halkın tahammülüde kalmadı ve uygulanamayan terör politikasıda ..."
| Anketimiz: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! | |||
| Yapılan Politika Yeterlidir! | | 13 | 24,53% |
| Yapılan Politika Yetersizdir! | | 37 | 69,81% |
| Kararsızım! | | 3 | 5,66% |
| Katılımcı sayısı: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 237 Rep: 23316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Son zamanlarda artan terör olayları insanımızı çok tedirgin etmekte ve verilen şehitler canımızı çok yakmakta!Her gün bir terör saldırısı ve şehit haberiyle sarsılmaktan halkın tahammülüde kalmadı ve uygulanamayan terör politikasıda hükümeti zor durumda bırakmakta hükümetin ABD'nin istemediği sınırötesi operasyon yüzünden çekimser kalmasıda bunun somut örneği!Ayrıca terör örgütünün son zamanlarda sıklıkla kullandığı kalleşçe uzaktan kumanda ile düzenlediği saldırılarda pusuya düşen askerlerimiz çaresiz kalmakta tek temennimiz bir an önce hükümetin sert bir kararla tüm dünyaya teröre karşı olan tepkimizi yansıtması ve sınırötesi operasyonu sözden ibaret değilde gerçekten uygulamaya konulması!ABD'nin izlemiş olduğu destek politikasından bir şey çıkacağı yok o yüzden bizim bir anönce bu operasyonu gerçekleştirmemiz gerekli ve terör örgütünü terörist görmeyen ırak hükümetine ve Barzani'ye tokat gibi cevap verilmelidir!
__________________ Konu ErDaLL tarafından (18-10-2007 Saat 01:34 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! yanlış seceneği işaretledim (hep sabırsızlıgımdan kaynaklanıo) yetersizdir dicektim cünkü oldukca sessizler Genel Kurmay Başkanı olmasa şehit olanlara sessiz kalan bi devletle yüzyüze kalcas ve bence iç savaş cıkıcaktır..devleti savunanlar ile sehitlerin kanının yerde kalmaması için çabalayanlar arasında.. :s |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! akp hükümetinin samimiyetsizliğinin herkes farkında. bu gün abd nin iran a azerbaycan üzerinden girmesi, azerbaycan ordusunu bizim komuta etmemiz ve bu savaşa destek vermemiz bunun karşılığında türkiye federasyonundan söz ediliyor. yani musul ve kerkük ün türkiye ye katılarak federe yapı arz etmesi konuşuluyor. hayır işbirlikçi barzani nin temsil ettiği bir kürt halkı istemiyoruz ve sırf bu yüzden sınır ötesi operasyona karşıyım. savaş istemiyorum öncelikle halklar arasında. Türkiyede ki kürtlerin de barzaninin himayesi altına girmesini isteyen sınır ötesi operasyon ister. ya da chp ve mhp gibi ucuz hamaset peşinde olanlar. bu benim kanaatim. ancak kesinlikle akp ile aynı çizgiye düşmek istemem o beyaz sarayda ampül yanmadan hiç bir şey yapamayan bir parti bunu hepimiz biliyoruz artık. |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 237 Rep: 23316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Malesef hükümetimizin kırmızı çizgileri ABD nin elinde ve eli kolu bağlanmış şekilde ABD'den gelecek direktifleri bekliyor. Bir avrupa birliğidir tutturmuşuz, avrupa birliği ülkeleri kuzey ırak ta kurulan kürdistan hükümetine elçilikler açıp durmakta, ve PKK nın ABD den sonraki en büyük destekçisi de AB ülkeleridir. Dostumuzu düşmanımızı iyi tanımamız dileğiyle |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! bencede gerekli yerlerde çok aktif olmadılar ama sebebi var abileri dur demiştir nasıl olsa kendi oğulları değil öldürülenler ve hatta kendine soru sormak isteyen vatandaşa bile ananıda al git diyebiliyor ama amerikaya çıt yok yazıklar olsun be yıllardır orayı besleyenlere dostum diyor bu iktidarlar benim dostum tek müslümanlardır başkası olamaz kardeşlerim he unutmadan dostu ve eşbaşkanı olduğu israili korumak için evlatlarımızı rahatlıkla yollayabiliyor tabi abisi öyle istemiştir.
__________________ Allah dostu odur ki, nefsine tek pay biçmez; Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! AKP nin terör politikası yok ki yeterli olsun. AKP nin tek politikası var, ne yapıp, edip ikinci kez iktidarda kalmak, bunun içinde ABD nin her türlü işbirlikçiliğne açıklar. |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! yetersiz bencede ama akp den başka partide de yeterli terör politikasını göremıyorum hatta diğerleri terörün kendisi.türkiye ye atatürk gibi adam lazım.gerisi boş. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | PKK nedir bir yazarın şu cümlesini hatırlıyorum; PKK STRATEJİK MÜTTEFİKLERİMİZİN GAYRI MEŞRU ÇOCUĞUDUR Bir söz ancak bu kadar yerini bulabilir değil mi AB ülkelerinde bir sürü PKK kampları, yayın organları var. ABD deseniz desteğini sağır sultan duydu Bence dostumuzu düşmanımızı iyi tanısak muhasır medeniyetler seviyesini bırakın onlar her alanda türkiyeleşme diye idol oluştururlar. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 13 ![]() | Cevap: PKK nedir PKK STRATEJİK MÜTTEFİKLERİMİZİN GAYRI MEŞRU ÇOÇUGUDUR!bu cümle cuk diye yerine oturuyor çok güzel bi tanım! ancak bende kuzey Irak'a girmenin dogru olmadıgını düşünüyorum nolcak arkadaşlar yeniden bi kaos binlerce şehit vede uyuyanları uyandırcaz..bu kesn bi çözüm olsa amenna ama olmayacak bunu hepimiz biliyoruz. AKP hükümetinin terör plitikası yeterlimidr e gelnce eger politka;çıkıp ortalıga biz şunu yaparız şukadar gücümüz var aslında biz varyaaa..demekse evet ak partinin politikası yetrszdr hemde bayaa yetersz. ltfen biraz geçekci olalım evet bi anlamda amerikaya baglıyız ama bunun hükümetle bi alakası yok.bu yıllardır süregelen bi durum bide şehit konusuna deginmişiniz şimdi arkadaşlar onuda propaganda aracı olarak kullanmayalım sizin savundugunuz ideolijinin liderleride zamanında başa geçtiler hemde bazıları bi çok kere nooldu yani askerlerimizin yerine kendilerimi gidip savaştılar,bunun için naaptılar?..saygılar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |