![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir!" başlıklı konu görüntüleniyor, "ebuninal akp li hacılar seni okuyup üflemiş anlaşılan:) yazılan yorumlara baktım hemen hemen herkes senin gibi düşünmüyor.bende senin gibi düşünmüyorum. 1-eger abd gelip alnı şanlı askerimizin başına çuval gecirip 3 ..."
| Anketimiz: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! | |||
| Yapılan Politika Yeterlidir! | | 13 | 24,53% |
| Yapılan Politika Yetersizdir! | | 37 | 69,81% |
| Kararsızım! | | 3 | 5,66% |
| Katılımcı sayısı: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! ebuninal akp li hacılar seni okuyup üflemiş anlaşılan:) yazılan yorumlara baktım hemen hemen herkes senin gibi düşünmüyor.bende senin gibi düşünmüyorum. 1-eger abd gelip alnı şanlı askerimizin başına çuval gecirip 3 gün boyunca bizm askerlerimizi esir aldıysa ve bu akp hükümeti sesini çıkarmadıysa sadece bunları seyretmekle kaldıysa... 2-askerimiz kacırılıyor ve bunları gidip dtp liler alıp geliyorsa 3-satmadıgı kamu kurulusu kalmadı parsel parsel kanla alınan topraklar satıyorsa. 4-şuan bizim askerlerimiz karda kışda pkk ile mücadele ederken tayip pkk yı afden bahseder oldu. 5-eger bir başkakan türklük değil türkiyelilik kavramını savunuyorsa 6-meclisteki bazı partiler dtp nin dokunulmazlıgını kaldıralım dediğinde hayır olmaz deyip bu işe yanaşmıyorsa hadda pkk lıları meclise davet ediyorsa. 7- abd ve ab ye şirin görünmek için atmadıgı takla kalmıyorsa onların uşaklıgını yapıyorsa sen neyden bahsediyorsun kardeşim hangi onurdan şerefden şuan türkiyede ne onur kaldı ne şeref pkk lılar bile meclise girmş sen hala buraya gelip akp den bahsediyorsun...
__________________ GÖK-BÖRÜ LG VE CYBER ------>MÜHÜR BENDE |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |