![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir!" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bu kunuda akp nin samimiyetinden şüphe duymuyorum... evet yetersizler,bunun nedenide çaresizliklerinden tamamen çıkar çatışması,abd dayatması ve bu işin üzerine cesaretle gidememelri,askere ne git ne gitme diyebiliyo askerde operasyon yapsınmı ..."
| Anketimiz: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! | |||
| Yapılan Politika Yeterlidir! | | 13 | 24,53% |
| Yapılan Politika Yetersizdir! | | 37 | 69,81% |
| Kararsızım! | | 3 | 5,66% |
| Katılımcı sayısı: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! ben bu kunuda akp nin samimiyetinden şüphe duymuyorum... evet yetersizler,bunun nedenide çaresizliklerinden tamamen çıkar çatışması,abd dayatması ve bu işin üzerine cesaretle gidememelri,askere ne git ne gitme diyebiliyo askerde operasyon yapsınmı yapmasınmı bilemiyor karşısında cesur ve kararlı bi hükümet yok çünkü..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Şu konuyu baştan itibaren her cevap yazan üyenin yazısını tekrar okudum; dete isimli üyeden başka hepisi fırsatdan istifade VURUN ABALIYA yapmış, konuyu açanın niyetide bu zaten? Tedrör sadece turt dışında değil ki, en çok ülkemizin içinde son zamanlarda Gümüşhane, Erzurum, Tokat civarlarında bile cesaret veya gösteri yapıyorlar. Bakanlar Kurulu üyeleri buralara derhal hareket etmeli özel tim gayretiyle buralardaki terörü durdurmalı?? nasıl garip tabi! El insaf Terör son 30 yılımızda var, Dış güç desteği var, Ülke içinde özellikle cevaplarından marksist idoloji sahibi olanlar size sesleniyorum, bu terörün ideolojiside sizin düşüncenizle aynı! Bölge halkından büyük destek gördükleri inkar edilemez, Sol ve bölge oyları ile seçilen Belediye Başkanları teröristleri besliyo, ölünce Ambülans gönderiyo vs. vs. vs Bu mesele Milli bir meseledir AKP veya başka kurumları yıpratma malzemesi yapılacak kadar basit bir şeyde değildir. Lütfen duyarlı olun, birlik beraberlik yerine terörün ekmeğine yağ sürmeyin. |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Bugüne kadar kuzey ırak bölgesine ilk defa girmeyeceğiz bundan öncede operasyonlar düzenlendi.AKP hümetinin politikası yeterlimi bu tam olarak yetersiz demek yanlış olur bu olayı sadece düz kabataslak bakmak olur ve kabataslak bakıp evet terör var orda hadi yuğa allah deyip önüne arkana bakmadan sonuçunu düşünmeden hareket etmek olur keskin sirke küpüne zarar arkadaşlar şimdi böyle durumda daha önce ki gibi ıraka gireceğiz orda terör kamplarını yıkıcağız teröristleri öldüreceğiz tabi hiç yazmak istemiyorum yine şehitlerimiz olucak sonuç ne yarın eskisi gibi girdik boşalttık öldürdük temizledik oraları terör bitecekmi hayır biz ilk defa bunu yapmıyoruz sonuçlarınıda bügün lerde görüyoruz demekki çözüm oraya hemen bir operasyon değil. hükümet bekliyor diye eleştirmek şu an için erken bence. siyasal yönden askeri yönden oturup ne yapabileceğimizi bence akp ve askerlerimiz düşünüp uygulayacaklar olacakları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklar eski yönetimlerden iyi olacağına inanıyorum bu benim fikrim herkes aynı düşünmeye bilir tabiki.
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 |
| Banned | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Kesinlikle yeterli olmadığı görüşündeyim.Acilen, stratejilerini gözden geçirmeleri gerekir.Aksi halde, zor durumda kalabilirler ve kalabiliriz diye düşünüyorum.Kimse seyirci kalmıyor belki, ancak atılan adımların, daha kararlı ve istekli olması gerekir... |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Biz şimdi burda Irak'a girelim mi, yoksa girmeyelim mi ? diye tartışıyoruz adamlar ise çoktan işin imar ve planlama kısmına geçmiş durumda. Tahminim Diyarbakırı başkent düşünüyorlar, kalanını bilemem. -Şimdi biz burda MHP faşit, CHP Komunist yok sen emperyalist ben halkların kardeşiyim derken adamlar o defteri kapadı Asya için planlara başlıyorlar bile. -Devir sen haksızssın ben haklıyım, benim ideolojim doğru seninki yanlış edebiyatı zamanı da değil. -Birimizin diğerinin başörtüsü, öbürüde diğerinin mini eteği ile uğraşma devride değil.. Devir birlik olma devri, devir düşmanlıkları unutma devri, devir ideolojik saplantıları bir kenara bırakma devri, devir gerekirse ülke için gözünü kırpadan canını verme devri. Ya narsist yaklaşımları hep beraber terk edeceğiz ve el ele kenetleneceğiz yada aynı slogan ve naraları atarak hep beraber bü ülkeyi gömeceğiz. Karar sizin arkadaşlar.... |
| | |
| | #16 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 19 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! ilk defa tc devleti gerçek anlamı ile bir devlet dış politikası uygulanıyor türkiyede ve çok başarılı bir yönetim var çünkü amrika askerlerini tezkere bahanesi ile bu ülkeye girip yerleşmesine mani olundu ki eyer bu AK PARTİ HÜKÜMETİ iktidarda olmasaydı bugün ülkemizin doğu ve güney doğusuna Amrika askerleri yerleşmiş olacaklardı ki bunu önleyen AK PARTİ HÜKÜMETİDİR hepsine teşekkürler .. ki o Amrika askerleri buraya bir yerleşselerdi vallahi onları bu ülkden ORDU BİLE çık DİYEMEZDİ....AKLINIZI BAŞINIZA ALIN VE hizmet EDENLERİN HAKKINI İNKAR ETMEYİN... |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Alıntı:
Gelelim I.Tezkere konusuna ki AKP çıkmadan önce övdüğün yöneticilerin hepsi (Sayın Cumhur Başkanımız dahil) söz ve taahütde bulunmuşlardı da parlementerlerinden özellikle doğu kökenlilerle sizin gibi birkaç fanatiğe sözleri geçmediği için başarı sağlayamamışlardır. II. tezkerede bildiğin gibi utana sıkıla aynı parti teşkilatı işi sıkı tutarak çıkardı ama bu seferde ABD ve Kürt yönetimine deste geçmedi. Hatırla.. Güneydoğuda ben gittim gördüm tezkere çıkmadan ne kadar tarım arazisi ve arsa ABD firmalarına kiralanmıştı biliyormusunuz? ABD Lojistik ve İstihkam işleri oradan başlamıştı bile ama AKP yetkilileri binlerce özür dileyerek bu faaliyete son verdiler, doğrusu bu, olayları fikriyatına göre çarpıtma lütfen. PKK meselesi için izle gör demekten başka şu an söyleyecek sözüm yok. Değişik zamanlarda söyledim Vatanımın sınırından art niyetliler girememeli, girende belasını bulmadan çıkamamalı. İyi forumlar. | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 19 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! ERKİŞ,,,, ismine yakış eyer bugün bu ülkde AK parti iktidarı olmasaydı bu ülke KÖTÜ YOLLARA DÜŞERDİ. VE şayet bugün bir itibar varsa ki var oda bu HÜKÜMETİN sayesindedir lütfen haksızlık yapmayın ,tavuk su içer ALLAHA bakar...bu hükümetten önce bu ülkde CEM ABİNİZ ülkeyi parselliyordu, Mafya mit teşkilatına ve devletin bütün kurumlarıa girmiş ve yerleşmişti, Alaattin çakıcılar, sedat pekerler bilmem kimşlerin düzenlediği gecelere tsk nın generalleri, savcıları, anayasacıları, danıştay üyeleri katılıyorlardı unutmadık, memur maaşlarını nasıl vereceğiz diyordu ecevit,okullar ve sınavlar berbat haldeydiler, devlet kurumları çöküntü ve rüşvet içindeydiler, memur ver parayı götür malı diyordu, işkencelerde insanlar ölüyordu , fikirleri yüzünden insanlar hapislere düşüyorlardı, gümrükler yol geçen hanıa dönmüştü BANA DESTAN YADIRMA ve kör olmada gör bunları ...ÜLKE TARİHİNDE İLK DEFA hukuk devleti oluyor . bu iktidar geldiğinde Amrika ve Avrupadan hamile kalmış bir ülkeyi kucağında buldu IMF kapıya dayanmış ,, YA PARAYI YA KARIYI ,, demiş Amrika ülkeye asker sokmak istiyor onca perişanlıktan faydalanarak ama AK PARTİ HÜKÜMETİ uyguladığı akıllı siyaset ile 62 bin Amrika askerini bu ülkeden postaladı bu işler kolay işler HİÇ değil , Amrikanın bu ülkeye yerleştireceği asker sayısı 62 bin bu askerleri senin TSK bile çıkartamazdı bunun BİL de hükümetin neler BAŞARDIĞINI GÖR VE NANKÖR OLMA YAZIK ....bukadar kendi ülkenize nasıl ve kimler vasıtası ile DÜŞMAN oldunuz da Amrikanın ve Avrupanın İŞBİRLİKÇİSİ oldunuz?????? BAŞKASI OLMA KENDİN OL ve ERKİŞİ ol ....ismine yakış... |
| | |
| | #19 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 19 ![]() | Cevap: AKP Hükümetinin Terör Politikası Yeterlimidir! sen bilirsin benim neye cevap yazdığımı ,, varsa bir diyeceğin de öyle fasih nidal falan ben yurtseverim ve yaramda yok ki gocunayım yarası olanlar belli oluyor ben deyeceğimi dedim varsa deyeceğin de edep dahilinde ben çürütürüm varsa yanlışın sen üzülme emi. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |