FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

BURSA BAĞIMSIZ MİLLET VEKİLİ ADAYI GÜRKAN KAYA

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "BURSA BAĞIMSIZ MİLLET VEKİLİ ADAYI GÜRKAN KAYA" başlıklı konu görüntüleniyor, "BURSA'NIN BAĞIMSIZI ARTVİNLİ Bağımsız Türkiye Cumhuriyet için, bağımsız aday olduğunu açıklayan diş hekimi Gürkan Kaya sorularımızı yanıtladı. 1968 Artvin doğumlu olan Kaya 1995 yılından bu yana Bursa’da diş hekimliği yapmakta. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-06-2007, 11:32 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

yurt_p is on a distinguished road
BURSA BAĞIMSIZ MİLLET VEKİLİ ADAYI GÜRKAN KAYA

BURSA'NIN BAĞIMSIZI ARTVİNLİ

Bağımsız Türkiye Cumhuriyet için, bağımsız aday olduğunu açıklayan diş hekimi Gürkan Kaya sorularımızı yanıtladı. 1968 Artvin doğumlu olan Kaya 1995 yılından bu yana Bursa’da diş hekimliği yapmakta.

Gürkan Kaya kimdir kendinizi tanıtırmısınız.

1968 yılında Artvin’de doğdu, Piremir İlkokulu, Dört çelik Ortaokulu, Bursa erkek lisesi, Ankara Gazi Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi mezunu. Askerliğini Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığında Yedek Subay olarak yaptı. 1995 yılından itibaren Bursa’da serbest Diş hekimi olarak ağız-diş sağlığı hizmeti vermektedir. Bursa Türk-Fransız Kültür Derneğinde yönetim kurulu üyesidir. 2002 yılında Sadettin Tan tan’ın kurduğu Yurt Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği. Ağustos 2005 yılında Yurt Partisi Bursa İl Başkanı oldu. Mayıs 2007 yılında bağımsız milletvekili adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa etti.

Siyaset nerede ve neden başladınız?

Öğrencilik yıllarımdan itibaren birçok sivil toplum örgütlerinde aktif görev aldım. 2002 yılında Sadettin Tantan’ın kurduğu Yurt Partisi Bursa İl Yönetim Kurulu üyesi oldum. Ağustos 2005 tarihinde l başkanı görevine atandım. Mayıs 2007 tarihinde, 22. Temmuz tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için Yurt Partisi adına bağımsız milletvekili adayı olmak için il başkanı görevinden istifa ettim.

Neden bağımsız aday oldunuz?

”Bağımsız siyaset için bağımsız adayım.” Yurt partisi YSK gereğince seçimlerin erken tarihe alınması nedeniyle genel seçimlere katılma yeterliliği alamadı. Bu gerekçeye istinaden Yurt Partisi Bursa İl Başkanı olarak seçmen yurttaşlarımızın huzuruna çıkmak için bağımsız Milletvekili adayı oldum. Mevcut bugünkü durumda da seçmen yurttaşlarımızın Yurt Partisi’nin yüzde on ülke barajını aşamayacağını düşünerek oy vermemeyi belirtmeleri bağımsız aday olmamada seçmen yurttaşlarımızın değerlendirmelerine önem verdiğimiz için son derece isabetli bir adaylık olduğu kanaatindeyim.”Bağımsız siyaset için bağımsız adayım.”

Son dönem ülke siyasetinin değerlendirilmesi: AKP hükümetinin 72 milyon yurttaşımıza iktidar dönemi faturası 2002 yılında aylık 3 milyar dolar olan borç faiz ödemesinin 5 milyar dolara çıkartmasıdır. kısaca AKP hükümetinin yurttaşlarımıza ek 2 milyar dolar borç faiz ödemesi külfeti fatura ettiğidir. Terör; iç güvenlik sorunu haline gelmiştir. Can ve mal güvenliği tehdit altındadır. İşsizlikle yoksullukla mücadele edilememiştir. Eğitim ve Sağlık alanında sorunlar çığ gibi büyümüştür. Sosyal güvence kalmamıştır. Gelecekten umut kesilmiştir.
58. ve 59. hükümet döneminde yapılacağı bilinen Cumhurbaşkanlığı seçiminin görevi gereği yapması gereken TBMM görevini yerine getirememiştir. TBMM saygınlığını rencide etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını seçememiştir

Meclise gittiğinizde yapmak istedikleriniz.?

Bana oy veren vermeyen seçmen yurttaşlarımın sesi olacağım. İktidara tek başıma muhalefet olacağım. 7 gün 24 saat, 1440 dakika, 86.400 saniye yurttaşlarım için hizmet edeceğim. Yurttaşlarımın öncelikli sorunlarına acil çözümler oluşturmak amacıyla iktidarı ve meclisi göreve çağıracağım. Meclis oturumlarına tam katılım sağlayacağım. Milletvekillerinin ateşli silahlar kullanmaması için gereken mücadeleleri vereceğim. Milletvekilleri maaşlarına yapılacak zammın asgari ücretlere yapılacak zamlara göre ayarlanması, asgari ücretlerin en düşük memur maaşları düzeyine göre belirlenmesi için gereken mücadeleleri vereceğim. TBMM de tasarruf tedbirleri alınması için mücadele edeceğim. Meclise ait araç benzinini kullanmayacağım. Şahsıma ait araç ve benzininin kullanacağım. Sosyal güvenlik sisteminin yurttaşlarımızın güvence altında olacağı bir yapıya kavuşturulması ile ilgili gereken mücadeleleri vereceğim. T.C. kimlik numarasının olması demek geleceğimizin güvence altında olması demektir. İlkesini yasalaştırmak için gereken mücadeleyi vereceğim. TC. Kimlik numarasıyla her yurttaşımın istediği sağlık kuruluşundan sağlık hizmeti alması için gereken mücadeleleri vereceğim. Tüm yurttaşlarıma her zaman her şeyin hesabını vereceğim. Her şeyden önce TBMM de yurttaşlarımın benden gurur duyacağı yurttaşlarıma layık bir milletvekili olacağım.

Artvin Gazetesi / Artlife Dergisi
yurt_p isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 15-06-2007, 11:37 PM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: BURSA BAĞIMSIZ MİLLET VEKİLİ ADAYI GÜRKAN KAYA

Sayın Bursa İlimiz den bağımsız Milletvekili adayı;

Şu satırı sizin tanıtım köşenizden aldım. Bursa Türk-Fransız Kültür Derneğinde yönetim kurulu üyesidir.

Bunu açın ve nedenlerinizi sıralayın, Hayatınız Ankara, Bursa, Balıkesir dolaylarında geçtiğine göre beni biraz zor anlarsınız! ama bu millet sizi kolay anlar neden FRANSIZ dostluğu???

İyi şanslar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16-06-2007, 03:10 AM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

bir insan türk fransız kültür derneğinde görev yaptı diye her halde suçlanmamalı değilmi aynı yazıda gürkan kaya yurt partisinde il başkanlığı yaptığıda yazmakta hani şu dünya kadar opersayon yapan beyaz enerjisinden tut banka hortumcularının maskelerini düşüren paraşüt operasyonu yapan bufalo operasyonunu yapan ve meşhur iç işleri bakanı sadettin tantanın başkanı olduğu yurt partisi bu sadettin değilmiydi bukadar yolsuzluğu cıkardığı için görevinden alınan bir beyaz enerji operasyonunu cıkarmak için jamdarma albayı aziz erginle bir konusmasında "bu opersayon albayım seninde benimde kellemi alır ama vatan sağolsun sen nedersin diyen "ve devletin 14 yılda 100 milyar dolar zarar ettiğini ortaya cıkaran ve bu yüzden bakanlıktan alınan sadettin tantantan bahsediyorum gürkan kaya sn. sadettin tantanın etrafındaki tüm değerli ve dürüst insanlar gibi vatanına devletine bağlı bir kişidir bunun aksi olsa sadettin tantan gibi bir vatan sever onu il başkanı yapmazdı eleştirine saygı duyarım amacım seni rencide etmek kırmak değil gürkan kaya etrafında saygı duyulan sevilen bir insandır ve bu dürüstlüğü ve karekteri ile sn. sadettin tantanında saygısını ve taktirini kazanmıstır ayrıca kendisi bir hekimdir
saygılarımla
Alt 16-06-2007, 03:28 AM   #4
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
yurt_p´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir insan türk fransız kültür derneğinde görev yaptı diye her halde suçlanmamalı değilmi aynı yazıda gürkan kaya yurt partisinde il başkanlığı yaptığıda yazmakta hani şu dünya kadar opersayon yapan beyaz enerjisinden tut banka hortumcularının maskelerini düşüren paraşüt operasyonu yapan bufalo operasyonunu yapan ve meşhur iç işleri bakanı sadettin tantanın başkanı olduğu yurt partisi bu sadettin değilmiydi bukadar yolsuzluğu cıkardığı için görevinden alınan bir beyaz enerji operasyonunu cıkarmak için jamdarma albayı aziz erginle bir konusmasında "bu opersayon albayım seninde benimde kellemi alır ama vatan sağolsun sen nedersin diyen "ve devletin 14 yılda 100 milyar dolar zarar ettiğini ortaya cıkaran ve bu yüzden bakanlıktan alınan sadettin tantantan bahsediyorum gürkan kaya sn. sadettin tantanın etrafındaki tüm değerli ve dürüst insanlar gibi vatanına devletine bağlı bir kişidir bunun aksi olsa sadettin tantan gibi bir vatan sever onu il başkanı yapmazdı eleştirine saygı duyarım amacım seni rencide etmek kırmak değil gürkan kaya etrafında saygı duyulan sevilen bir insandır ve bu dürüstlüğü ve karekteri ile sn. sadettin tantanında saygısını ve taktirini kazanmıstır ayrıca kendisi bir hekimdir
saygılarımla
arkadaşım lütfen isim vermeden ve kimseye suçlama yapmadan konuşalım.............:redface::redface::redface:

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-06-2007, 03:40 AM   #5
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
saygılarımla
Yukarıda yazdıklarınızın benim merak ettiğim konu ile uzaktan yakından alakası yok, Sy. Sadettin TANTAN bey'de Fransız dostu ise buyursun oda gerekçelerini bu millete anlatsın. Sizde adayınızı savunacaksanız sorulan konuya açıklık getirerek başlayın. Neden Fransa!!!
Ayrıca Forum'umuz kişisel tartışma yerine seviyeli tartışmaya açıktır. Uyarıyıda dikkate alınız. Kişileri örneklemeyiniz. Olay veya konuları yorumlayınız lütfen.
Alt 16-06-2007, 03:38 PM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

arkadasım ben yinede görüşlerine nezaket çerçevesinde yaklaşmak istiyorum mağlesef üzücü bir açıklama yaptın devamı daha üzücü oluyor sadettin tantan hayatta fransız italyan amerikan şuncu buncu olmamıştır olmayacaktır gürkan kayada fransız cıkarlarına hizmet eden biri değildir olsa idi genel başkanlığını sadettin tantanın yaptığı yurt partisinde olmazdı evet o sivil toplum kurulusunda görev almıştır burada vatana milletine devletine zararlı bir takım olaylar içinde olsa idi ne bunu o makalede yayınlatırdı nede sadettin tantanın partisinde olabilir di burada amaç bir adayı bu önemli forumda tanıtmak idi burada yapılmaya calışılan budur sen halen fransızlık konusunda ısrarcı olmaya devam edeceksen büyük bir yanılgının içerisine düşmüş olacaksın ama böylede düşünebilirsin bu senin kendi fikriyatın fakat bu fikirlerine beyan ederken kullandığın uslubun taktirini sana bırakıyorum türkiyede ne adaylar var aleni devleti dolandırmış terör suçu işlmiş vatana ihanet etmiş tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemiş ihaleye fesat karıştırmış görevi kötüye kullanmış taktir bu yazıyı okuyanlarındır
saygılarımla
Alt 16-06-2007, 03:48 PM   #7
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

son olarak buraya tartışma amaclı bu yazı konmadı fakat fikir beyan etme hakkına sahipsin senin tartışma anlayışın ve uslubun bu ise ben böyle bir tartışma yapmak istemiyorum çünkü sen teorilerle insanları karalama yolunu kendine seçmişsin bu doğru değil sen bu ülkede bu ülkenin dürüstlük anlamında sembol olmuş bir ismini dahi karalayabilecek bir usluba sahipsin fakat her ne söylersen söyle sadettin tantan ve gürkan kayanın kişilikleri gercektir ispatları mevcuttur sen ise kendi kişisel dayanağı olmayan fikirlerini burada sanal alemde gündeme getiriyorsun ama ayıp ediyosun özgürlük kişilerin haklarına saldırmakla onları karalamakla olmaz güneş balçıkla sıvanmaz ne sen bunları söyledin diye yılları dürüstlükle basarıyla serefle geçmiş insanlar kötü olur nede senin söylediğin seyler gercek olur sadece ayıp edersin
Alt 16-06-2007, 05:46 PM   #8
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Arkadaslar Konuyu bastan sona okudum. Yazılarda Bursa bagımsız milletvekili adayınının sahsına herhangi bir saldırı oldugunu dusunmuyorum.Kaldıki bu sekilde sorulara secim propagandası suresince sıklıkla karsılasacaksınız. Gecmisteki hortumcular uzerinden siyaset yapmayı bırakıp Amacınızı,Misyonunuzu acıklamıs olsanız daha etkili olacagı kanaatindeyim.

yönetyrd nickli uyemizi sahsen tanımamakla birlikte Tartısma uslubunuda begeniyorum ,Sizde yönetyrd uyenin daha once foruma attıgı mesajları incelerseniz benım ne kadar haklı oldugumu gorursunuz.

Turkiye bir hukuk devletidir ve gecmiste yapılan eger bir hukuksuzluk var ise cezasınıda vermiştir ,verecektir. isim vererek birilerini suclamak hukukun ustunlugunu kabul etmemektir.
Alt 16-06-2007, 10:17 PM   #9
Aktif Uye

Alıntı:
son olarak buraya tartışma amaclı bu yazı konmadı fakat fikir beyan etme hakkına sahipsin senin tartışma anlayışın ve uslubun bu ise ben böyle bir tartışma yapmak istemiyorum çünkü sen teorilerle insanları karalama yolunu kendine seçmişsin bu doğru değil sen bu ülkede bu ülkenin dürüstlük anlamında sembol olmuş bir ismini dahi karalayabilecek bir usluba sahipsin fakat her ne söylersen söyle sadettin tantan ve gürkan kayanın kişilikleri gercektir ispatları mevcuttur sen ise kendi kişisel dayanağı olmayan fikirlerini burada sanal alemde gündeme getiriyorsun ama ayıp ediyosun özgürlük kişilerin haklarına saldırmakla onları karalamakla olmaz güneş balçıkla sıvanmaz ne sen bunları söyledin diye yılları dürüstlükle basarıyla serefle geçmiş insanlar kötü olur nede senin söylediğin seyler gercek olur sadece ayıp edersin
Şahsıma yazmış olduğunuz bu aciz vesikasına cevap vermek istemiyorum. Benim adıma site admini Sayın YükseLL bey açıklama yaptı. Sorularımı anlayabilseydiniz sizede yararı olurdu. Formumuzda seviyeli ve güzel konular bulacaksınız, katılımını bekleriz.

Seçenekler
Stil