![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Secim zamanı bol keseden dagıtılan ve sonradan tutulmayan vaatler Turk halkını siyasetciye karsı guvenini sarsmıstır. Nasıl bir siyasetci istiyoruz? Halen mevcut olan meclisimizde sizin tanımınıza uyan siyasetci varmı?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir? Secim zamanı bol keseden dagıtılan ve sonradan tutulmayan vaatler Turk halkını siyasetciye karsı guvenini sarsmıstır. Nasıl bir siyasetci istiyoruz? Halen mevcut olan meclisimizde sizin tanımınıza uyan siyasetci varmı?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 289 Rep: 28593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir? Siyasetçilerin hepside genel olarak seçim zamanında bir sürü vaatlerde bulunmakta ama bunların büyük kısmı gerçekleşmemekte!Hatta bu vaatlerin bir kısmı yerine getirildiysede vaat edilen projeler hep yarım kalmıştır?Örnek olarak Bolu tüneli ve Karadeniz Sahil yolu gibi projeler vaat edildiği tarihten yıllar sonra şuanki mevcut Hükümetimiz tarafından tamamlanmıştır?Bizde siyasetçiler ve siyaset mantalitesi değişmedikçe ülkenin gelişimini tamamlayabilmesi için yıllar değil asırlar gerekli!Valla ne diyelim bu siyasetçilerle doğduk anlaşılan yine bunlarla ölücez!Siyasetimizin koltuk kavgası artık bitmeli!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir? Ülkemizde siyaset yapanları hep Milletin Vekili gördüğümüz için onları çokta benimsemeyiz, güya onlar vekildir ya, asıllar gibi olamaz yani, ama yinede mecliste birden çok örnek alınacak siyasetci olduğuna inananlardanım. Yine siyaset yaparak benim en beğendiğim vekil Allah Rahmet Eylesin Sn. Adnan KAHVECİ demek istiyorum. Yenileri seçilsin bizde bakarız. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir? özelleştirme ismi altında sokağa dökülen işcilere anasını alıpta gitmesi söylenen çifcilere 24 saat çalışmak zorunda bırakılan emekcilere yurt dışında hakları yenen gurbetcilere başları örtülü olduğu için eğitim hakkı alınan öğrencilere değer verecek bir siyasetci istiyorum şu anki mecliste böylebir siyasetci göremiyorum ![]() ben bir gün aday olursam herkes görür sanırım![]() ![]() ![]() iyi farumlar |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir? Alıntı:
Siyasetçi verdiği sözleri tutacak. Dürüst olacak devletin imkanlarını ve olanaklarını kendi için ve eş dost akraba için kullanmayacak.Utanma ve ar duygusu olacak ki sürekli parasına para katarken yeni zenginler yaratırken yüzü kızaracak. Zamanı geldiğinde de oturduğu koltuğu bırakacak kadar düşünceli olacak. Ara sıra halkın arasına karışarak onların sıkıntılarını gözlemleyerek sorunlara çare bulmak için elinden gelenin en iyisini yapacak bir siyasetçi istiyorum. Özellikle indir elini,kaldır elini psikolojisini benimsemeyecek,yeri geldiğinde hayır demeyi bilecek adam gibi adam,kadın gibi kadın siyasetçiler istiyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |