FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Siyaset Meydanı

Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Siyaset Meydanı forumu içinde "Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Secim zamanı bol keseden dagıtılan ve sonradan tutulmayan vaatler Turk halkını siyasetciye karsı guvenini sarsmıstır. Nasıl bir siyasetci istiyoruz? Halen mevcut olan meclisimizde sizin tanımınıza uyan siyasetci varmı?..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-05-2007, 08:32 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir?

Secim zamanı bol keseden dagıtılan ve sonradan tutulmayan vaatler Turk halkını siyasetciye karsı guvenini sarsmıstır.

Nasıl bir siyasetci istiyoruz? Halen mevcut olan meclisimizde sizin tanımınıza uyan siyasetci varmı?
Sponsored Links
Alt 31-05-2007, 08:46 PM   #2
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senin yerinde olsam, Benim yerimde olmak isterdim..

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: Siyasetcide aradıgınız ozellikler nedir?

Siyasetçilerin hepside genel olarak seçim zamanında bir sürü vaatlerde bulunmakta ama bunların büyük kısmı gerçekleşmemekte!Hatta bu vaatlerin bir kısmı yerine getirildiysede vaat edilen projeler hep yarım kalmıştır?Örnek olarak Bolu tüneli ve Karadeniz Sahil yolu gibi projeler vaat edildiği tarihten yıllar sonra şuanki mevcut Hükümetimiz tarafından tamamlanmıştır?Bizde siyasetçiler ve siyaset mantalitesi değişmedikçe ülkenin gelişimini tamamlayabilmesi için yıllar değil asırlar gerekli!Valla ne diyelim bu siyasetçilerle doğduk anlaşılan yine bunlarla ölücez!Siyasetimizin koltuk kavgası artık bitmeli!

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 31-05-2007, 08:57 PM   #3
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Ülkemizde siyaset yapanları hep Milletin Vekili gördüğümüz için onları çokta benimsemeyiz, güya onlar vekildir ya, asıllar gibi olamaz yani, ama yinede mecliste birden çok örnek alınacak siyasetci olduğuna inananlardanım.

Yine siyaset yaparak benim en beğendiğim vekil Allah Rahmet Eylesin Sn. Adnan KAHVECİ demek istiyorum. Yenileri seçilsin bizde bakarız.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 31-05-2007, 10:23 PM   #4
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

özelleştirme ismi altında sokağa dökülen işcilere
anasını alıpta gitmesi söylenen çifcilere
24 saat çalışmak zorunda bırakılan emekcilere
yurt dışında hakları yenen gurbetcilere
başları örtülü olduğu için eğitim hakkı alınan öğrencilere

değer verecek bir siyasetci istiyorum
şu anki mecliste böylebir siyasetci göremiyorum

ben bir gün aday olursam herkes görür sanırım

iyi farumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-05-2008, 12:26 PM   #5
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Secim zamanı bol keseden dagıtılan ve sonradan tutulmayan vaatler Turk halkını siyasetciye karsı guvenini sarsmıstır.

Nasıl bir siyasetci istiyoruz? Halen mevcut olan meclisimizde sizin tanımınıza uyan siyasetci varmı?

Siyasetçi verdiği sözleri tutacak. Dürüst olacak devletin imkanlarını ve olanaklarını
kendi için ve eş dost akraba için kullanmayacak.Utanma ve ar duygusu olacak ki
sürekli parasına para katarken yeni zenginler yaratırken yüzü kızaracak.
Zamanı geldiğinde de oturduğu koltuğu bırakacak kadar düşünceli olacak.
Ara sıra halkın arasına karışarak onların sıkıntılarını gözlemleyerek sorunlara
çare bulmak için elinden gelenin en iyisini yapacak bir siyasetçi istiyorum.
Özellikle indir elini,kaldır elini psikolojisini benimsemeyecek,yeri geldiğinde
hayır demeyi bilecek adam gibi adam,kadın gibi kadın siyasetçiler istiyorum.

Seçenekler
Stil