![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Diger Dinler forumu içinde "SÖZE DEGiL, i$E iTiBAR..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Eger insanlarin sadece Sözlerine itibar ederseniz çok zarar görürsünüz, kandirilirsiniz, hayal kirikligina ugrarsiniz... Ben bunu defalarca ya$adim... Sonuçta, $unu ögredim: Söylenenlere degil, Davrani$lara itibar etmek $arttir! Neden bu konuya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | SÖZE DEGiL, i$E iTiBAR... Merhaba, Eger insanlarin sadece Sözlerine itibar ederseniz çok zarar görürsünüz, kandirilirsiniz, hayal kirikligina ugrarsiniz... Ben bunu defalarca ya$adim... Sonuçta, $unu ögredim: Söylenenlere degil, Davrani$lara itibar etmek $arttir! Neden bu konuya girdim... Her inanç sahibi, "benim dinim Sevgi, Bari$, özgürlük dinidir, en laik dindir. Dinim insana değer verir. İnsanların öldürülmesi taraftarı değildir vb. " iddia eder... HANi?? Nerede SEVGi, nerede BARI$?? BANA DiNiN TEORiSiNi DEGiL, PRATiGiNi GÖSTERiN... Birinin Hirsizlik yaptigini tespit etseniz ve o ki$i "Ben çok Dürüstüm, çok namusluyum" dese, size ne kadar inandirici gelir? Bana Gösterin! Hiristiyanligin, Islamiyetin vs. Bari$ dini oldugunu, eger gösteremiyorsaniz iddialariniz Bo$ çünkü sadece lafta kaliyor! Insanlar, Bir dönem "Komünizm" denen ideolojiyi benimsediler, Teoride Olumlu $eyler vardi ama Pratikte uygulanamazdi, sonuçta bu ideoloji kan kaybetti, tarihe kari$ti... Sanirim ne demek istedigim anla$ildi... Ho$çakalin... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | Cevap: SÖZE DEGiL, i$E iTiBAR... evet arkadaş dediğin gibi uygulama önemli yaşama gecirmek önemli isa peygamberin ilk zuhur ettiği yıllar isa peygambere ianananlara hz allah dediki içki iç isaya yaklaş cünkü isa peygamberin dini toplantılarına katılanlar yakaladığında işkence edilip diri diri yakılıyordu isa peygamber dediki burada cıkarken serhoş olun cünkü siz yakalanırsanız arkadaşlarınızı söyletmek için sizi zorlarlar işte serhoş olduğunuz için size güvenmezler o zaman arkadaşlarınız zarar görmez şimdi sana soruyorum isa peygambere inananlar yasaklımıki hırıstıyan alemi su yerine içki içiyorlar içki 124000 peygamberde haram olarak geldi sizler bu selavatı kabul edip akt ediyormusunuz leilahaillallah muhammede Resulullah leilahailllah isayı ruhullah leilahaillalah musayı kerim ullah leilaha illallah davudu davudullah önce bu selavatı kabul edip baştacı yapınki isa peygaberin ümmeti olarak isa peygamber sizi kabul etsin çünkü kef le nun ruhların mayası kef alidir nun muhammet incildi hz alinin ismi papa şimdi papa ismine saygınız övgüye laik ama hz muhammedi tanımazsanız papaya gösterdiğiniz saygı boşa gidiyor 2 meryem ana resimlerinde vucudu kapalı hatta cebrail cemaline ruhu üfürdüğünde o an ırmakta banya yapıyordu vucudunu sacınla kapatmaya calıştı haysını göstermekten haya etti şimdi hırıstıyanlarda haya diye bir şey yok yarı cıplak isa peygambere hz Allahın oğlu diyorsunuz hakkın cemali nuru hakkın celali nurundan haberiniz yoktur hakkın cemali nurundan halk olanlar aşağıda bunlar hepisimi HZ Allahın oğlu söylermisin bakın 124000 sayısının içinde isa peygamberde mevcut ŞIT ALEYİSELAMDAN GELENLER Hürden geldi Şıt Aleyhisselam Hürden geldi Şıt Aleyhisselam - Şıt Aleyhisselam geldi tek be tek - Hürden gelenler seksen bin Rum eri - Doksan bin horasan piri - Elli bin kayıp erenleri - Yüz bin Bağdat halifesi - Yüz yirmi dört bin nebi - Üç yüz altmışaltı aşık - Yedibin yedi yüz şeh - Sekiz bin sekiz yüz derviş - Dokuz bin dokuz yüz ulema - Kırk sekiz padişah . |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: SÖZE DEGiL, i$E iTiBAR... Merhaba, Bu Yazdiklarinizin Kaynagi nedir? Isa peygamberle ilgili GERçEK bilgiler almak istiyorsaniz Incil'i kaynak olarak alin çünkü yazdiklarinizin hiç biri Kutsal Yazilara ait degil, bu nedenle dogru saymiyorum. Ayrica Isa peygamber Allah tarafindan yaratilmi$tir... Ho$çakalin... |
| | |
| | #4 | |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | Cevap: SÖZE DEGiL, i$E iTiBAR... Alıntı:
evet arkadaşım yazdıklarımın kaynağını sormuşsun sana desem vucudu 104 kitap olan derviş var ve yaradılıştan beri her nebinin ruhu mehisinde geliyor her nebiyi bu gün kardeşi kadar tanıyor ruhunun yeri ve zamanı yok tabi inanman gücleşir fakat arkadaşım gercek aşağıyı oku anlamzsan satırların ne dediğini bana yaz kendinin okuma yazması yok dünya malna karşı nefsi yok ha tekrar yazayım yukarıda unutmuşum hayasını acık tutanın ibadeti kabul değil haya ne insanın bileklerinde ayak topuklarında ve boynunda edep nışanı vardır işte bu kemik cıkıntısı giyinme cizgisidir cıkıntılardan gerisi haya dır yanlız yarı cıplak giyinenle yüzünü kapatan aynı sayılır ikisininde ibadeti kabul değil şimdi düşün hakka islamlarmı yakın yoksa hırıstıyanlarmı aşağıda bir ses kayıt yapıyorum onu dinle hz allah hak aşığı imam gönderiyor kendi okutup ilim veriyor bu öğretmene incil tevrat ve kuranı kerim zebur ayrıca 100 suhut olan kitabın dersini veriyor öyle insan yüz yılda bir geliyor dünyaya şimdi gelen hancı pervane aşağıda bak oku sesinide dinle bu sesleri biz yazıya cevriyoruz kendinin okuma yazması ve ruhunun mekanı yok burada öğretmen olarak görevini acıkca anlatıyor sonsuz bilgi ve her an her zaman gelmekte asla bir satırın tekrarı yoktur isa peygamberi meryem anayı şahsen tanıyan onlardan cevap alan kimsedir ben ve kendisi meryem ana evine ilk girerken eşiğin iç kısmında iki rekat namaz kıldık işte isaya ve meryem anaya karşı ilgisini gör şimdi isaya inanan isanın sünnetini tam yapacak hz muhammede inanan hz muhammedin sünnetini tam yapacak o zaman biri birinden farkı yok din değiştirmek yok cünkü hz muhammed her nebinin ruhu mehindeydi en son acığa cıktı isada hak musada hak davutta hak hz muhammet de haktır kimki kendi dinini bırkır o acıkta kalır isayı beğenmiyeni hz muhammedde beğenmiyor hz muhammedi beğenmiyeni isada beğenmiyor şimdiki islam dinide dejenire oldu şimdiki hırıstıyanlık dinide dejenire oldu kimsenin kimseye üstün gelmesine gerek yok ancak hakkın öğretmenleri her topluma geliyor onlara inanıp doğru bulunacaktır sırdan gelen orjinal ses http://rapidshare.com/files/28665493...z_biz.zip.html 224. -HANCI PERVANE Muhhallahta bir nura düş oldum Biri elif biri sindedir Arşın payında çara düş oldum Dört kitaptır incil Tevrat Zebur kuran vara düş oldum Erenler yükledi göçümüzü Hak nazar kıldı Heceril esvete indi Feriştahlar heçeril esfete Ikrara düş oldum xxxxxxxxxxxxxxx Musa ile asayı taşıdık ayan Erenler babında hemende ziyan Meryem inen düşdük tevekkil kan Meryem inen düşdük tevekkil kan Ese ile beraber merdivana karıştık heey Merdiven inen çıktık ayak ançak Bizde düştük böyle gönüle sancak Ya hu gönül bağı kalmaz bu ançak Ta tevekkil ette erenlere bak heey HANCI PERVANE . 636 Adem ile dene yedim Nuh ile yelken oynadım Mut ile yel savurdum Ud ile sele baktım Şıt ile hüre baktım Yoşa ile renk yaptım Zül küflü ile sıra yaptım Zül karanı ile hakka baktım Zeker ya ile kan saçtım idris ile kapı açtım Hına ile kuyu eştim Eyüp ile ipek seçtim Yusuf ile zindan geçtim Yakup ile yaş döktüm Cer giz ile cana yetiştim üzeyir ile harabeye yetiştim Davut ile kıskaç tuttum Süleyman ile mühür tuttum Halil ile narda nergis sattım İsmail ile arafatata kına yaktım Muhammet ile beşikte yattım ali ile zülfikar attım Hüseyin ile başı sattım hasan ile zehir yuttum Zeynel ile zindanda üççeti verdim aba Müslim ile teberi derdim İmam bakır ile kazana girdim imam Cafer ile deryada ruh seçtim Ali yel nagi ile musayı kazım imam rıza bunlarla cem seçtim İmam tagi ,ile kapı açtım hasan alesker il3e pare pare oldum Methi ile mağaraya kaçtım dolu bade içen nice bin aşık geçm,iştir Anaya düşer geri giderler aleden geri gelirler Durmadan devam ederler yaşları belli değildir Hancı pervane sonu ya ale mil HANCI PERVANE O yar bağı dem anında Bende ayrancıda zamanında O yar gürçistanda Zühre hanım tamamında Hayalim üççetim hesabı görülür ancak Aslı nuru cihan mübarek olunca Evliyalarda açar sancak hey Ta tevek kil gaf gayretinde Çim cemal ullaha var hikmetinde İnne Ale Muhammet alinin gayretinde Ah hele okudukça ya hu Evarahta ancak evrakta anaçak O yar gürçistanda bende İzmir ,e Tevek kil durmuşum hele bir yüze Yüz yirmi dört bin nebiden süzülmek için geldim size Ah hele la mekan ilminin düşmüşüm öze Hancıyam bu sözü pervazı imam olarak heeey İmanın kavimdir cim ile dala Elif lem elifle gayretin ala Ah hele la mekan ilminde ruhum kala Hayalin üççe tim geldim bu yola Dostlar bağında temaşa ala ala Hancıyam diyerim sözüm ervaha Kündü kenzulahta bulur vallaha Aliyul abayı sitretil muntada Elhemdulullaha resullahtan cemale Bu sözüm kala eyler eeey Konu h sadık tarafından (05-05-2007 Saat 09:42 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |