![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Diger Dinler forumu içinde ""DÜNYAYI KiM YÖNETiYOR?"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Tevrat, Zebur ve Incil'e göre yni Mukaddes Kitaba göre Allahin müsadesiyle $eytan'a BiR ZAMANA KADAR dünyayi yönetme yetkisi verilmi$tir: *** " (...) bütün dünya kötü olanın denetimindedir. " (I.yuhanna ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | "DÜNYAYI KiM YÖNETiYOR?" Merhaba, Tevrat, Zebur ve Incil'e göre yni Mukaddes Kitaba göre Allahin müsadesiyle $eytan'a BiR ZAMANA KADAR dünyayi yönetme yetkisi verilmi$tir: *** " (...) bütün dünya kötü olanın denetimindedir." (I.yuhanna 5 : 19) *** " Tanrı'nın görüntüsü olan Mesih'in yüceliğini bildiren müjdenin ışığı imansızların üzerine doğmasın diye, bu ortamın tanrısı onların zihinlerini köreltmiştir. " (II. Korintoslular 4 : 4) *** " Artık sizinle uzun uzun konuşmayacağım. Çünkü bu dünyanın hükümdarı geliyor. Onun benim üzerimde hiçbir yetkisi yoktur. " (Isa peygamberin sözleri Yuhanna 14 : 30) *** " Sonra İblis İsa'yı yükseklere çıkararak bir anda O'na dünyanın bütün ülkelerini gösterdi. O'na, «Tüm egemenlik ve görkemleriyle bunları sana vereceğim» dedi. «Bunlar bana teslim edildi, ben de dilediğim kişiye veririm. Bana taparsan, hepsi senin olacak.» İsa ona şu karşılığı verdi: «`Tanrın olan Rab'be tap, yalnız O'na kulluk et' diye yazılmıştır.» " (Luka 4 : 5-7) Iblis "bütün ülkelerdeki egemenliklerin" kendisine teslim edildigini ve bir tapinma hareketi kar$iliginda Isa peygambere 'Bunlari' yani ülkeleri verecegini söylüyor! Bundan hangi sonuç çikiyor? "Ülkeler" $eytan'in kontrolündedir , "ülkelerin yetkileri onda" yani Dünya onun elinde ve Kendisine ait oldugu için Isa peygambere bunlari teklif edebiliyor! Ancak Isa haddinibilir bir $ekilde bu teklifi reddediyor! AYETLER GAYET AçIK! Bu dünyayi yöneten $EYTAN'DIR ve AZ ZAMANI KALDI, bu nedenle Dünyanin durumu içler acisi ve gittikçe daha da kötüle$iyor: *** " Yer ve deniz, vay halinize! Çünkü İblis, zamanının az olduğunu bilerek büyük bir öfkeyle üzerinize indi. » (Vahiy 12 : 12) Allah, $eytan'in "Ben daha iyi yönetirim" iddiasini kanitlamasi için, Ona zaman taniyip, dünyayi yönetme izni vermi$ti ancak bu iddianin ne kadar BO$ oldugu ortaya çikti, bu nedenle Iblis'in elindeki yönetme yetkisinin elinden alinacagi günler çok yakla$ti! Ho$çakalin... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |