![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Diger Dinler forumu içinde "günde kaç kez dua ediyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar günlük yaşantımızda bazen isteyerek bazende istemedende olsa dua veya bed dua ediyoruzdur beni sorarsanız haberleri seyrederken çok kişiye beddua ediyorum tabi ama normalde namaz vakitleri hariç 3veya 4 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | günde kaç kez dua ediyoruz evet arkadaşlar günlük yaşantımızda bazen isteyerek bazende istemedende olsa dua veya bed dua ediyoruzdur beni sorarsanız haberleri seyrederken çok kişiye beddua ediyorum tabi ama normalde namaz vakitleri hariç 3veya 4 kez ediyorumdur şimdi sağlıklı birinin aldığı ortalama nefen dakikada 14 ila 16 sanıyorum bu nefes araları değilde her saat en az bir kez dua eden varmı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz atmaca dua etmek tabiki çok özel kişinin rabbiyle en yakın olduğu zamanlardır ewet dua etmeyi severim ama sadece kendime değil tanımadığım kşilere bile dua etmeyi seviyorum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz beş vakit namazını kılan biri olarak söyleyeceklerim şunlar her namazımdan sonra ederim hemen hemen her fırsatta şükür ederim 2-3 güne bir geceleri ibadete ayıran biriyim.. beddua etmemeye çalışıyorum..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! Konu SGOR tarafından (08-04-2008 Saat 11:25 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz Asla beddua etmem demiyorum bazen bana haketmediğim halde kırıcı şeyler söylenirse beddua değlde rabbime şikayet ediyorum o kişiyi..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz ben hiç bed dua etmiyorum diyen yoktur bence gerçi iyi bir davranış deil ama sinirlenince istemedende olsa bazen oluyor en iyisi bende sgor gibi yapmaya çalışiyim |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz etmemek, etmemeye çalışmak çok farklı şeyler.. etmem diyemem istemeden de olsa ediyoruz.. ön yargı gibi çok benziyorlar birbirlerine ne diyeyim Alahım affeyle bizleri.. Birde Dualarım tekil olmamasına dikkat ediyorum.. Çoğul tüm müslümanları kapsıyorum..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz atmaca bazen öle anlar varki az öncee dediğim gibi hiç hak etmemişsin ve sana öle ağır kelimeler kullanılırki ne yapacağını şaşırırısın sadece ağlarsın neen bunlar oldu diye bi anamada veremezsin olanlara tam mutluluğu yakaladım derken birden sana söylenen o zehir zıkkım kelimeler içini burkmuştur işte o an ellerini açarsın yüce yaradana rabbim sen bilirsin dersin..
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günde kaç kez dua ediyoruz Alıntı:
| |
| | |
| | |