![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eminim ki bu ankate katılan arkadaşların çoğu sevdiğini söyleyecektir. Ama sorudanda anlaşılacağı gibi sevgi ölçüsü soruluyor. Arkadaşların samimiyetle cevap vermesini temenni ederim. Selam ve dua ile......"
| Anketimiz: Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz? | |||
| Evet canımdan çok Seviyorum | | 6 | 60,00% |
| Seviyorum ve O'nun gibi yaşamaya çalışıyorum | | 2 | 20,00% |
| Sadece seviyorum | | 2 | 20,00% |
| Seviyorum ama çevrem islamı yaşamaya müsait değil | | 0 | 0% |
| Hayır sevmiyorum | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: batman
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 62 ![]() | Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz? Eminim ki bu ankate katılan arkadaşların çoğu sevdiğini söyleyecektir. Ama sorudanda anlaşılacağı gibi sevgi ölçüsü soruluyor. Arkadaşların samimiyetle cevap vermesini temenni ederim. Selam ve dua ile... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz? kurban.çok güzel bir anket.böyle bi konuya değindiğin için teşekkürler allah razı olsun.gerçektende her sorulduğunda nasıl müslümanız deyipte müslümanlığı yaşamıyorsak.peygamber efendimizide canımızdan çok sevdiğimizi söylediğimiz halde O'nun yolundan gitmiyoruz.Allah'ın rahmeti üzerine olsun....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz? ben anketi cvplayamıorum olmuo buraya yazmak istedim efendimizi canımdan çok seviorum şuan efendimizi 1sn görebilmek için herşeyimi feda ederm |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz? sevmek sözlük manası olarak: 1. Sevgi ve bağlılık duymak 2. Birine sevgiyle bağlanmak, gönül vermek 3 Yerini, şartlarını uygun bulmak bir günALLAH RESULUsorar beni nekadar seviyorsun ya ömer ? anamdan babamdan daha fazla der olmadı ya ömer tekrar sorar ? kendi nefsimden daha fazla der şimdi oldu ya ömer der İNANMAK LAFLA OLMAZ TESLİM OLMAK GEREKİR peygamberimizin dedeside onu çok seviyordu ve korluyordu fakat bir türlü teslim olmuyordu. ALLAH cümlemizi teslim olan kullarından eylesin. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Cevap: Peygamber Efendimiz (S.A.V)'yi nasıl seviyoruz? hassas bir konuya değinmişsin.konu peygamberimiz olunca akan sular durur.rabbim habibini seven onun şefaatine layık olan ümmetinden eylesin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |