![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Sultanlar Sultanini buldum Yeniden.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Dondum, dolastim Yanilgilarla beraber tekrar kapini caldim Bildim Sen tek mevcudsun Bu kez tekligine yarasir sevmek icin geldim Karistirmadan, bulastirmadan Gonlu agyar ile ugrastirmadan Once affimi istiyorum Adaletten ziyade merhamet ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Sultanlar Sultanini buldum Yeniden.. Dondum, dolastim Yanilgilarla beraber tekrar kapini caldim Bildim Sen tek mevcudsun Bu kez tekligine yarasir sevmek icin geldim Karistirmadan, bulastirmadan Gonlu agyar ile ugrastirmadan Once affimi istiyorum Adaletten ziyade merhamet ve lutuf Gereken bundan boyle bana Sultan olusunun geregidir ikram Gunahlarimi kul olusuma bagisla Sular cekilince kalan asildir Cekildi irmak Seni gordu gozum Cakil taslari isil isil Huzura cagiriyor beni uzaktan Gumusi makamlara henuz pek hamim Geldim, sevgine siginacagim Beyaza hukum verdim Not dustum bir Nisan aksami geceye Hicligi tattim Leyla olup gonlu kana buladim Cozulmez dugumlere Bir dugum de ben kattim Cekip cikarana hamdolsun Batakligin icinden Sultanlar Sultani’ni buldum yeniden.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 12 ![]() | Cevap: Sultanlar Sultanini buldum Yeniden.. yazdığınız şiir harkulade mükemmel allah şahittir beni çok etkiledi.resulullahı böyle güzel anlatan sözler beni derinden etkiliyor.size teşekkürü borç bildim kendime.sağolun allah razı olsun. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sultanlar Sultanini buldum Yeniden.. Sadakatli Kardesim RAbbim icindeki Imani yüceltsin,Ne mutlu sana ki eger etkileniyorsa.. Maalesef bana ait degil keske...Aldigim yerlerden bu Siirlerin altinda yazari hep yazmiyordu oyüzden bende yazari ekliyemedim ksurumu kusur görmeyin ins.. Saygi ve Selam ile.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |