![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "namaz nasıl kılınmaz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Namazda ne düşünürsünüz? Yıllar önce: Din işlerini sürdürmeğe uğraşırdım. Bir yandan da birilerine saldırırdım. Dine, din kurallarına karşı olanlara, ibadetlerde gevşek olanlara….yaşar nuri öztürk tipindeki insanlara nasıl saldıracağımı bilemezdim. Oğlunu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: makedonyalı - istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | namaz nasıl kılınmaz... Namazda ne düşünürsünüz? Yıllar önce: Din işlerini sürdürmeğe uğraşırdım. Bir yandan da birilerine saldırırdım. Dine, din kurallarına karşı olanlara, ibadetlerde gevşek olanlara….yaşar nuri öztürk tipindeki insanlara nasıl saldıracağımı bilemezdim. Oğlunu namaza kaldıran baba, benim gibi olan oğluna “namaza kalkmasaydın daha iyiydi” der. Benim durumum; ibadetlerle ilgili sorunlarım varmış meğer. İslamiyetin savunucusuydum… bre bre. Bir Cuma namazında bunları düşündüm. İslamiyete bişi olucak zannederdim, korkardım. Olmayan benmişim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: namaz nasıl kılınmaz... Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |