![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Iraklı bir cocugun Amerikalı generale yazdıgı siir" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar belki bunu baska forumlarda okumussunuzdur.Ama ben okuyunca cok duygulandım Okumayan arkadaslar icin buraya eklemek istedim Alıntı: IRAK savaşında babası ve annesi ölen ve kendisinin de bacakları kopan Müslüman bir ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iraklı bir cocugun Amerikalı generale yazdıgı siir Arkadaslar belki bunu baska forumlarda okumussunuzdur.Ama ben okuyunca cok duygulandım Okumayan arkadaslar icin buraya eklemek istedim Alıntı:
| |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel ve duygusal bir şiir.paylaşım için tşk
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Iraklı bir cocugun Amerikalı generale yazdıgı siir Herkes sizin gibi duygusal olsa keşke..Bu şiir herkesin tüylerini diken diken etse..Tesekkür ederim paylasımın için.
__________________ ѕαвıя ѕυѕкυηℓυк ∂єğιℓ ιşιтιℓмєуєη ƒєяуαттıя |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Iraklı bir cocugun Amerikalı generale yazdıgı siir Allah razi olsun gercekten cok Güzel bir Siir.. Saygi ve Selam ile.. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Zonguldak Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Iraklı bir cocugun Amerikalı generale yazdıgı siir Ah Iraklı çocuklar..zulme, haksızlığa uğramış, yüreklerine akıllarına hiç silemeyecekleri acılar kazınmış, ömürlerinin en baharında hazana uğratılmış çocuklar..Siz benim yüreğimi öyle derinden yakıyorsunuz ki.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |