![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "İbret Bebek" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntıdır..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbret Bebek ![]() alıntıdır
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İbret Bebek O yaşta neleri düşünmüş bebek, yetişkin insanların umrunda bile olmaz iken..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İbret Bebek Ay kıyamam ya bakarmıısn o yaştaki duyarlılığa inanın utandım ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: İbret Bebek gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İbret Bebek nedense bazı insanlar çocuk kadar akıllı değil insanlar dinlemeden karar verme ye çok meraklı olduğu için gerçekleri öğrendiğinde çok pişman olabilir demekki arkadaşlar öncelikle dinlemek ve sonra karar vermek lazım :) herlez keşke o küçücük bebek kadar zeki olsa :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |