![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Ehlibeyitin Aşığından Hz Peygamberimizin Kimliği" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eski Rumuzuyla H Sadık şimdiki rumuzuyla kahmel ve hatta diger bir rumuzuyla hako16 sizi daha oncede butip safsatalar yazdığınız için forumdan uzaklaştırmıştım,hatta sizde gider ayak sahsıma ve foruma hakaret etmiştiniz. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ehlibeyitin Aşığından Hz Peygamberimizin Kimliği Eski Rumuzuyla H Sadık şimdiki rumuzuyla kahmel ve hatta diger bir rumuzuyla hako16 sizi daha oncede butip safsatalar yazdığınız için forumdan uzaklaştırmıştım,hatta sizde gider ayak sahsıma ve foruma hakaret etmiştiniz. Bakıyorum bizden forumdan hala kopamamıssınız . Bundan sonra yazdığınız mesajlar kontrole tabi olacak uygun gorulurse yayınlanacaktır Uyeliğiniz kısıtlanmıştır NOT: Tum yoneticilerden ricam Hancı Pervane safsataları onaylanmayınız
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |