![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Namaz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bügün internette dolaşırken namazla ilgili güzel bir deyişle karşılaştım.Sizlerle paylaşmak istedim. EY KUL, ETME DÜNYA NAZI, KIL NAMAZINI, SONRA KILARIZ DİYENİN, DÜN KILDIK NAMAZINI...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: İSTANBUL
Rep Gücü: 1 ![]() | Namaz Bügün internette dolaşırken namazla ilgili güzel bir deyişle karşılaştım.Sizlerle paylaşmak istedim. EY KUL, ETME DÜNYA NAZI, KIL NAMAZINI, SONRA KILARIZ DİYENİN, DÜN KILDIK NAMAZINI. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Namaz çok şükür sonraya bırakacak namazım yok olmasın inş. teşekkürler kardeşim..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Namaz yiğenimden gelen bir mesajı paylaşmak isitoyorum.. Namaz kılmaktan şişen mahzun Nebinin,uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz!
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Namaz |
| | |
| | #5 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Namaz ama mesajı okuyunca pek anlamdım amaaaa neyseee inş açıklarsın |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Namaz ben teşekkürederim 2 yorumdan sonra anlamadıgını kabul etmişsin ne güzel elimden geldiği kadar anlatayım.. burada anlatılmak istenen.. çok şükür bizler namaz kılmaktan ayakları şişen bir nebinin ümmetiyiz.. unutmamalıyız.. hala aramızda 10-15 dakikalık namaz vaktini uyumaya tercih edenler var. sanırım anladın arkadaşım teşekkürler tekrar..
| | |
![]() |
| Etiketler |
| namaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |