![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Nasıl tanırsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar hz.muhammed (s.a.v)'i kısaca nasıl ifade eder,tanıtır tanırsınız?Yazılarınızı bekliyorum . Ben başlıyayım... Çöle inen nur!..Allahın(c.c)dünyayı hatta bizleri dahi yaratma sebebi Sıra sizde????????..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl tanırsınız? Evet arkadaşlar hz.muhammed (s.a.v)'i kısaca nasıl ifade eder,tanıtır tanırsınız?Yazılarınızı bekliyorum. Ben başlıyayım... Çöle inen nur!..Allahın(c.c)dünyayı hatta bizleri dahi yaratma sebebi Sıra sizde???????? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasıl tanırsınız? Varlığımın sebepler ötesi sebebi,gönlümün sultanı Efendim!!!! bir demet gül var elimizde, titreyen yüreğimiz var. güllerimiz solmadan, gül kurusu ağlamadan yüreğimiz, NE OLUR GEL EFENDİM!!! -alıntı- |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasıl tanırsınız? Sevgili Peygamberim!. Rabbim sana ve, senin al ve ashabına. ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları sayısınca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin alıntı
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nasıl tanırsınız? Muhammed'den muhabbet oldu hasil, Muhammed'siz muhabbetten ne hasil? Emeğinize sağlık. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |