![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "KADİR KANDİLİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "kadir gecesi olraka isimlendirdiğimiz bu mubarek gece aslen kandilmidir ?? soruyorum çünkü kandil olarak kutluyoruz ama ismi gece. gerçi bir önemi yok ismen değişiklikler verilen kıymeti azaltmaz ama merak ettim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | kadir gecesi olraka isimlendirdiğimiz bu mubarek gece aslen kandilmidir ?? soruyorum çünkü kandil olarak kutluyoruz ama ismi gece. gerçi bir önemi yok ismen değişiklikler verilen kıymeti azaltmaz ama merak ettim işte. doğrusu kadir kandili midir |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KADİR KANDİLİ Alıntı:
MÜBÂREK GECELER
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 125 ![]() ![]() | Cevap: KADİR KANDİLİ [b] RUMUZAN..yani şifrelerin bir Rumuzla,Remz ile,işaret ile çözüldüğü AN..bu AN hangi gece ise bizim için KADİR gecemiz o gecedir.. Bu kutlanan,Resulü Ekrem Efendimizin KADİR gecesidir..Mushaf O,na indi..REMZ ve RUMUZLAR O,na açıldı..sırlar ayan oldu..bize ne oluyor peki!!!!..hangimiz KENDİ HAKİKATİNE İMAN edebidi..kimbilir kaç Kadir gecesi kutlandı..sadece kutlandı..anlamaya ve aynı biçimde yaşamaya hiç kimse yanaşmıyor..nasılsa her sene geliyor..bir kere yakaladıkmı 80 yılı kurtardık..hadi ikincisinede vardık kutlamanın..h 160 yıl..ne herze yersen ye..ne hergelelik yaparsan yap..sen nasıl olsa Muhammed S.A.S in Ümmetisin!!!..yok öyle şeyler..açalım gözümüzü..herkes Miracını edecek..Rumuz AN,ı yakalayacak..ve herkese Mushaf inecek..yani inen Mushafı herkes İDRAK edecek..bunlar olmadıysa bütün yaşam MEZARA kadar olacak..sonrası..ekran kararacak..toprak olunacak..aynen kedi,kuş,aslan hayatı gibi bir hayat yani.. Yarabbi Senden Sana sığınır bu fakir dayı.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |