![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Peygamberimizin Soyundan Gelenler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Pergamberimizin soyundan gelenler Kimler , Gunumuzde hala yasayanlar varmı? Olduler ise Mezarları nerelerde? Bir sohbet sırasında duymuştum, Peygamberimiz'in soyundan gelenlerin hicbirinin mezarlarının arap yarımadasında olmadıgı soyleniyordu. neden? Bugunde bir haber ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peygamberimizin Soyundan Gelenler Pergamberimizin soyundan gelenler Kimler , Gunumuzde hala yasayanlar varmı? Olduler ise Mezarları nerelerde? Bir sohbet sırasında duymuştum, Peygamberimiz'in soyundan gelenlerin hicbirinin mezarlarının arap yarımadasında olmadıgı soyleniyordu. neden? Bugunde bir haber sitesinde Erdem Holding Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem'in, peygamber soyundan geldigi yazıyordu . Bu konular hakkında Bilgili uyelerimizin acıklamalarını bekliyorum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Peygamberimizin Soyundan Gelenler Bu konuyu bir başlıkla açmak istiyorum, bilginize; |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |