![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Ehl-i Sünnet’e göre Mezheb Nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "senin yaptığın laf salatası söylediklerin ne zahiri ilme nede batıni ilme uymaz, kaldıki bunları reddeden birisi değilim ben, masal okuyosun şiir gibi yazıyosun farkında değilsin, için hala kin ve nefretle ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Ehl-i Sünnet’e göre Mezheb Nedir? senin yaptığın laf salatası söylediklerin ne zahiri ilme nede batıni ilme uymaz, kaldıki bunları reddeden birisi değilim ben, masal okuyosun şiir gibi yazıyosun farkında değilsin, için hala kin ve nefretle dolu, Hz Ali,hasan ve hüseyinin ,12 imamın katili ben değilim, tartışacaksan git onları bul cezasını ver yada hayat felsefeni bunun üzerine kurma , sünni düşmanlığı ile bir yerlere varamazsın, ben iki tanımlamayı(sünni-şii) da kabul etmiyorum zaten |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |