![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "MUCIZE OLAY Vücudunda ALLAH YAZISI YAZAN BIR MÜSLÜMAN KARDES" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar lütfen beni anlış anlamayın , ben Arapça'da bilmiyorum maalesef ama görüntü bana sadece damarları fırlamış bir insan eli görüntüsü veriyor o kadar. Avuç içinde , Allah kelimesinin yazılı olduğunu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MUCIZE OLAY Vücudunda ALLAH YAZISI YAZAN BIR MÜSLÜMAN KARDES Arkadaşlar lütfen beni anlış anlamayın , ben Arapça'da bilmiyorum maalesef ama görüntü bana sadece damarları fırlamış bir insan eli görüntüsü veriyor o kadar. Avuç içinde , Allah kelimesinin yazılı olduğunu ise , şu an anımsayamadığım bir yerde okumuştum ancak zaten nasıl yazıldığını bilmediğimden , doğru olup olmadığını da bilemiyorum. Kaldı ki , üstünde Allah yazılı adam , ( sanırım yine bu sitede gördüm ) kuzu ve benzeri canlıların olması elbetteki şaşırtıcı olur ama eğer bu kadar net ve açık şekilde varlığını gösteren işaretler veriyor ise tanrı , bu "hayat" dediğimiz sınava ne gerek var ? Neden yaradanı bulmak için aklımızı kullanmamız gerektiği bize yıllarca öğretilip durdu ? AHirete ulaşana kadarki süreçte , bizler doğru yolu bulmak için bir sınavdan geçmiyor muyuz ? Ben , dini konularda sizler kadar bilgili değilim ,afedersiniz , ancak böylesi şeylere inanmıyor oluşumun sebebi asla inançsız oluşum değil , bunu da özellikle vurgulamak isterim . Zira ben Allah'a inanan bir müslümanım . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MUCIZE OLAY Vücudunda ALLAH YAZISI YAZAN BIR MÜSLÜMAN KARDES Ben yazdım ama, yine sert ve taraflı diye kaynadı gitti, evet Allaha inanmak yeterli, inancını ibadeti ile tamamlamak güzel olanı, bu duruşla eriştiği noktayı görebilmek ise en erdemli olanıdır. Bu bir kahve falı gibidir sahrabetis hanım, bakın şunu gördüm filan gibi, ama iyi niyetini ifadenin biçimlenmesi ama ben onada, bunada önem verenlerden değilim ki, benim gibi düşünen de az değil, sizin gibi düşünenler de. Ama cevabımın hemen peşinden yazan arkadaşa kızdım, keşke biraz okunmasına fırsat verseydi iki defa cevap yazarak beni gölgelemek yerine, Şimdi kimse şirk olarak algılamasın ama falanlar beni görsün diye Rabbimin imza atmaya ihtiyacımı var veya benle illada arap harfleriylemi anlaşacak dese bir çinli müslüman veya ben ne diyeceğiz. Boş iş yerine dolu olan ibadet lütfen. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: MUCIZE OLAY Vücudunda ALLAH YAZISI YAZAN BIR MÜSLÜMAN KARDES ALLAH rizazi icin bugüzel gercegi tanitin forumlarda ALLAH razi olsun hepimizden ebedi INSALLAH AMIN |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: MUCIZE OLAY Vücudunda ALLAH YAZISI YAZAN BIR MÜSLÜMAN KARDES Merhaba arkadaşlar...! Anlamadığım şey Allah'ıh varlığını kabullenmemiz için illa ki birinin biryerinde Allah mı yazması lazım? Arkadaşlar Allah (c.c.) zaten heryere yazmış onu. Önemli olan görebilmektir. Göklere, yerlere, hayvanlara, insanlara, bitkilere vs.... bir bakın. Apaçık ortada değil mi ? Yaradan ne güzel yaratmış herşeyi. Hiç çaba sarf etmeden ve zorluk çekmeden nefes alıyoruz. İşte mucize....!! Havada Allah kokuyor. Hatta yazıyor. Extra çaba sarfetmeden görüyoruz. Mucizeye bakın...!! Heryerde Allah görünüyor..!! Apaçık, işte ordaa...! İlla ki birinin bi yerinde yazması mı lazım. Gözümüzü açar da iyice bakarsak zaten heryerde ve herşeyde Yüce Yaradanı görürüz. Biz bakmayı bilmiyoruz :)
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: MUCIZE OLAY Vücudunda ALLAH YAZISI YAZAN BIR MÜSLÜMAN KARDES URL=http://imageshack.us] [/url][url=http://g.imageshack.us/g.php?h=111&i=buluttaallah2zrqy5.jpg][IMG]http://img111.imageshack ![]() ![]() ![]()
__________________ Fb Rh+ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |