![]() |
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi islam (Müslümanlık) forumu içinde "Nur TV'ye Dikkat" başlıklı konu görüntüleniyor, "NUR TV'ye DİKKAT ! NUR TV'de sürekli konuşan ve kendisini Allah'ın Rasûlu diye kamuoyuna tanıtan; sahte, şarlatan Mehdi(!) İskender Evrenesoğlu (İskender Ali Mihr)'in gerçek yüzünü ortaya çıkarıyoruz. Başta Başbakanlık olmak ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | NUR TV'ye DİKKAT ! NUR TV'de sürekli konuşan ve kendisini Allah'ın Rasûlu diye kamuoyuna tanıtan; sahte, şarlatan Mehdi(!) İskender Evrenesoğlu (İskender Ali Mihr)'in gerçek yüzünü ortaya çıkarıyoruz. Başta Başbakanlık olmak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığını ve tüm duyarlı sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyoruz. Bu sahte peygamberin birkac dümenini ve şeytani oyunlarını aşagıda maddeler halinde belirtiyoruz; "Kuranda 3 bin ayet vardır" "Allah ile konuşuyorum" "Benimle birlikte Allah ile konuşan 20 arkadaşımız var" "Ben Resulüm" "65 milyon insanda, 5 milyonu cennete gidecek" "Alnındaki şeytani beni göstererek, bunun bir işaret olduğunu belirtme". İslam'ın nurlu esaslarını; güya "Allah Üniversitesi" (University Of Allah) adı altında, yer altına çekmek suretiyle, karanlık fikirlerini insanlara enjekte etmeye çalışıyorlar. MİHR vakfı adı altında, islamî akideye uymayan birçok işi yapan bu sahte peygamber yandaşlarına karşı, SİZLERİ DAHA DİKKATLİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ..
__________________ Beni biğeniyorsanız teraziye bir tık lütfeen:smile: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 203 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nur TV'ye Dikkat Benim güzel kardeşim düşüncen çok güzel zaten onların ne gibi bir insanlar olduğunu biliyoruz. Biz varız demezler onlar ben varım der kendi kendine saçmalar durur. Atalarımızın bir sözü vardır '' ....... ürür kervan yürür.'' |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: sakarya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Nur TV'ye Dikkat Allah'tan korkmayandan korkuyorum hele de böyle şarlatanlar... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nur TV'ye Dikkat Değerli arkadaşlar, gördüğüm kadarıyla Nur TV'yi ve İskender Evrenesoğlu'nu dinleyenleri uyarmak niyetindesiniz, ama bu yayınları izleyen devletin kurumları var mı? var. Yaptıklarına karşı olan varmı? çok. O zaman sizler de sadece Allah ıslah etsin ve devlet kurumları görevini yapsın deseniz daha iyi olmazmı? Neden küfre varan veya sanki daha geniş bir grup adına uyarıyormuş gibi hareket ediyorsunuz ve kendi hanenize zarar yazdırıyorsunuz. Allah ıslah etsin demek yeter bence. Alıntı:Oğuzdabbe: Atalarımızın bir sözü vardır '' ....... ürür kervan yürür.'' frozen tohrone: islamî akideye uymayan birçok işi yapan bu sahte peygamber yandaşlarına karşı, SİZLERİ DAHA DİKKATLİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nur TV'ye Dikkat " Neden küfre varan veya sanki daha geniş bir grup adına uyarıyormuş gibi hareket ediyorsunuz ve kendi hanenize zarar yazdırıyorsunuz. Allah ıslah etsin demek yeter bence." "daha geniş bir grup" derken ne demek istediniz? Bence TEŞBİHTE HATA OLMAZ!!! Din kimsenin tekelinde değildir.ortada bir kitap vardır,kuralları bellidir.İnanmayan inanmaz ama kimse kendine mal edip kötülüğe kullanamaz.kullananlar er geç cezalandırılır...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |