![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "e pes doğrusu" başlıklı konu görüntüleniyor, "adıyaman ili besni ilçesinde BEYAN EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ adlı bir dernek güya vahyin ışığında dinini irşad ediyorlar.bakın bu edepsizler naıl bir hadis uydurmuşlar... Allah, ahirette peygamberlerekimliğini kanıtlamak için ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e pes doğrusu adıyaman ili besni ilçesinde BEYAN EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ adlı bir dernek güya vahyin ışığında dinini irşad ediyorlar.bakın bu edepsizler naıl bir hadis uydurmuşlar... Allah, ahirette peygamberlerekimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir.(buhari 97/24; 10/129 ve 68. surenin tefsiri.. Allah aşkına söyleyin bu ayeti duyan var mı... Peygamberimize yapılan karikatür terbiyesizliğinde herkes öfke kustu...ama asl terbiyesizler aramızdalar ve bu zatlar namazın 3 vakit olduğunu savunuyorlar.işin en komik tarafı namazı ayakta kılıyorlar ve ne kıyam ne secdde yapıyorlar... neyse daha sonra devamını yazarım inş. yorumlarınızı bekliyorum...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: e pes doğrusu SELAMÜNALEYKÜM.....ARKADAŞIM,ARAŞTIRDIĞIMA WE ÖĞRENDİĞİME GÖRE BÖYLE BİR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YOK....... BİRİLERİNİN OYUNLARINDAN BİRİ YİNE...... :Extranado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |