![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı)" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili müslüman kardeşlerim.bildiğiniz üzere eğer kıyamet olmadan vefat edersek kıyamete kadar kabirde beklememiz şart.peki bu kabirde beklerken hiç mi bişey olmuyor? Tabiki oluyor.kabir hayatı kabir azabı çekenler ve çekmeyenler olarak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) sevgili müslüman kardeşlerim.bildiğiniz üzere eğer kıyamet olmadan vefat edersek kıyamete kadar kabirde beklememiz şart.peki bu kabirde beklerken hiç mi bişey olmuyor? Tabiki oluyor.kabir hayatı kabir azabı çekenler ve çekmeyenler olarak ikiye ayrılır.peki kabir azabı nedir? Kabir azabıdır ki kemiklerin milyon adet taşla kırılırcasına acı verir.kabir size o kadar küçük gelirki sığamayacak kadar olursunuz. Peki nasıl uzak durulur? Kabir azabı hayatta işlediğiniz günahlara karşı ödeyeceğiniz bedellerden çok küçük bir tanesi.kurtulmak için özellikle haramdan uzak durmak gerekir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) bu konuda ayetleri de yazarsan memnun olurum, aydınlatıcı olur |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) ben ölüm sonrasından korkuyorum ama bunlara inanmıyorum pek...
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) neye inanmadığını anlayamadım,açıklar mısın |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) Unutmayın arkadaşlar bu dünya 3 günlük geçici hayat.Ahiret kalıcı.Herkes dünyada yaptıklarından sorumludur.eğer senin ahlakın güzel,dinine ve çevrene saygın varsa kabir azabını çekmezsin yani cehennemde yanmazsın.Bunu herkes biliyor ama bilindiği halde herşeyin ve herkesin aynı olması üzücü. Çevremde öyle insanlar var ki.Adam 70 yaşında ramazan ayında bile içki içiyor.Nasıl olsa öleceğiz diyor.bu yanlış bence. allah heppimizi affetsin.Cehennem azabından korusun |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) Ben lisede iken din dersi öğretmenimiz bize kabir azabı için şöyle demişti . VİCDANA ZABI çektiğinizi düşünün , hayatta bundan daha ızdıraplı birşey var mı? Ben de yaşarken vicdan azabından daha büyük bir acı düşünemiyordum o zamanlar , hoş şimdi de düşünemiyorum . O sebeple kabir azabı bence büyük bir vicdan azabıdır . |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) -Merak ettiğim bir şey var.... Birisi yanarak ölürse, ama tamamen yanarak ölürse aynı zamanda da çok günahkar birisi ise nasıl oluyor kabır azabı ? |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 125 ![]() ![]() | Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) Şu AN,da KABİRLERDE olanlar gezegenin üzerindekiler..diğerleri,gezegenin üzerinde gözükmeyenlerde MEZARDA..şimdi inceleyelim isterseniz Kabir azabını..bir daha bilgilerimizi kontrol edelim.. KAB..yani içine bir şeyler koyduğumuz KAB..azab bu KAB(ir),da.. Harika bir açıklama var.. sahrabetis Cevap: Kabir Azabı(aydınlatıcı bir yazı) Ben lisede iken din dersi öğretmenimiz bize kabir azabı için şöyle demişti . VİCDANA ZABI çektiğinizi düşünün , hayatta bundan daha ızdıraplı birşey var mı? Ben de yaşarken vicdan azabından daha büyük bir acı düşünemiyordum o zamanlar , hoş şimdi de düşünemiyorum . O sebeple kabir azabı bence büyük bir vicdan azabıdır . Bir daha okunsun.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |