![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar yepyeni bi anket hangi ilahiyat profesörünün görüşlerini dikkate alırsınız?..."
| Anketimiz: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? | |||
| Yaşar Nuri Öztürk | | 7 | 31,82% |
| Hayrettin Karaman | | 2 | 9,09% |
| Zekeriya Beyaz | | 1 | 4,55% |
| Suat Yıldırım | | 2 | 9,09% |
| Hayrı Kırbaşoğlu | | 1 | 4,55% |
| Süleyman Ateş | | 7 | 31,82% |
| İsmail Nacar | | 0 | 0% |
| Nihat Hatipoğlu | | 13 | 59,09% |
| Diğer(belirtiniz) | | 1 | 4,55% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? Evet arkadaşlar yepyeni bi anket hangi ilahiyat profesörünün görüşlerini dikkate alırsınız?
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? Nihat Hatipoğlu'nun üslubunu çok beğeniyorum.İnsanlara islamı daha çok sevdiriyor... Yaşar Nuri Hocanın zekasını ve hazır cevaplılığını çok beğeniyorum...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? İlahiyat olunca Suat Yıldırım ve Hayrettin Karaman. Birde anket'de yer alan Zekeriya Hoca prof mu ki?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 | |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? Alıntı:
Prof. Dr. Zekeriya Beyaz İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı-Sosyolog
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? Benim sorum Prof mu idi. Demek i değilmiş. Öğretim üyesi imiş!!!!!
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Rep Gücü: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? Yaşar Nuri artık bir siyasi,onun söyledikleri bir anlam taşımıyor benim için,o ancak Chp'nin taşeronluğunu yapar.Zekeriya amcam zaten olmuş medya maymunu onu kaale bile almam.Binaenaleyh oyumu Nihat HATİOĞLU'ndan yana kullandım |
| | |
| | #7 | |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? Alıntı:
Burda ilahiyat profesörleri oylanıyor onların siyasi düşünceleri değil. Kaldı ki Yaşar Hoca Chp den ayrılalı çok uzun zaman oldu. Yaşar Hocanın siyasi yönü değil ilahiyat bilgileri dikkate alınıyor. Bir insana maymun demeniz de çok garibime gitti açıkçası...:(
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Rep Gücü: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maymun Ya Da Dinazor Denmekle Onlardan Olunmaz SAHARAY demagoji yapmana gerek yok.Benim yazdıklarımı anlayan çok iyi anlar,anlamak istemeyene de zorla empoze edecek halim de yok.Bu forumdaki herkes akıl baliğ insanlar,kim kimin ne demek istediğini az çok tahmin edebilir.Bir insana maymun ya da dinazor denmekle onlardan olunmaz.Bu laflar gündelik hayatta sıkça kullanılıyor,sanki ilk kez duyuyorsunuz.Ayrıca diğer hususa gelirsek;Yaşar Nuri siyasete girmeden önce de ,Chp'den ayrıldıktan sonra da o görüşteki insanların taşeronu olmuştur...Anlamak isteyene |
| | |
| | #9 | |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Maymun Ya Da Dinazor Denmekle Onlardan Olunmaz Alıntı:
Ben sadece yorumunuza yorum yazdım. Eğer yorumlarınıza yorum yapılması sizi rahatsız ediyorsa yazdığınız yorumun altına not düşün ki ben de yorum yazmayayım.
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi İlahiyat Profesörünün Görüşlerini Dikkate Alırsınız? İyi ya,ben de sizin yorumunuza yorum yazdım.Siz benden daha tecrübelisiniz bu konuda...Benim toplam mesajımın on katı mesajınız var forumlarda.Velhasılı kelam forumları yazdığımız yorumlar besler,reytingleri tavana vurdurur buna binaen adminleri,site yöneticilerini coşturur.Ha bu arada benim yumruklarım kolayına sıkılmaz,herkesle her zaman tokalaşabilirim,lütfen yazdıklarıma gücenmeyiniz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |