![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "Yüce Bir ''AMİN''" başlıklı konu görüntüleniyor, "Rabbim.. İsmin öyle güzel duruyor ki kalbimde Adını andığımda derinden Ben sana yaklaşıyorum Bir nimet hazinesi olan bu dünyada Ben Seni istiyorum Her şeyden vazgeçer gönlüm Sadece Sana yönelirim Ve ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüce Bir ''AMİN'' Rabbim.. İsmin öyle güzel duruyor ki kalbimde Adını andığımda derinden Ben sana yaklaşıyorum Bir nimet hazinesi olan bu dünyada Ben Seni istiyorum Her şeyden vazgeçer gönlüm Sadece Sana yönelirim Ve bir bu dünyam vardır Bir de ahretim Bu dünyayı can varlığımla Yine sana göre yaşamak istiyorum Ruh varlığımla da Sana kavuşmak için ahretimi istiyorum Bana yardım et Sana varmak için çıktığım yollara selamet ver Dünya mücadelemde kolaylık ihsan göster İnancım konusunda sıkıntıya giren kalbime İnşirah ferahlığı lütfet Niyetimi kabul et Ben sana ait hissediyorum kendimi Sen, Sana lâyık bir şekilde tertemiz tut beni Ey Rabbimiz.. İçimizi aydınlat İnsanlığımızı düzelt İlmimizi çoğalt İmanımızı güçlendir Takvamızı yükselt Hidayetimizi arttır Senden biraz olsun yönümüz çevrildiğinde Yöneldiğimiz o diğer şeylerde bizi hüsrana uğrat Çünkü biliyoruz ki Senden ayrı olan her şey hüsran bataklığıdır Ey Rabbimiz.. Bizi Sana mühürle Kusurlaşmış yaşantımıza ilim ışığını lütfet Bağışlayıcılığında kalplerimizi hafiflet Hidayet kılıcınla inancımızı yeniden düzelt Ey Rabbimiz.. Seni isteyen benliğimizi dünya hayatında sıkıntıya düşürme Ümit var olanlardan eyle bizleri Kendimizde, eşimizde, evlatlarımızda, işimizde Dileğimiz sensin Senin rızanı kazanmak için ettiğimiz niyetlerimizde bizi Sensiz bırakma Yüzümüz Sana dönük olsun Seni isteyenlerden eyle bizleri Akl'edenlerden eyle Güç olmadan Geç olmadan Bizi razı olduğun kullardan eyle O büyük günde Senin karşına çıkabileceğimiz şekilde Rızana uygun bir ömür yaşamayı nasip eyle Ki özlemle yüzümüz ak bakabilelim Cemali’ne .. Biz inanıyoruz ki Üzüntüde ve sevinçte Kederde ve mutlulukta Fakirlikte ve zenginlikte Hastalıkta ve sağlıkta Azınlıkta ve çoğunlukta Daima Sen bizimlesin Ve söz ki biz de Seninleyiz Niyetimizi ömrümüze, kabrimize ve âhiretimize yay Ve sağlamlaştır Yüceliğin kadar yüce bir "Amin" Belkıs TUNÇAY
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |