FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Din,Dinler

bir gün O gelse...

YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "bir gün O gelse..." başlıklı konu görüntüleniyor, "bende konuyu daha kısa bir şekilde okumuştum biyerde. ALLAHın sevgili sevdiği kulu insanlıgın son peygamberi bigün gelmezde oldu ya evime gelirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama yapmayacağım tek ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-02-2008, 08:56 PM   #21
Yeni Kayıt

RUNZÖ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Rep Gücü: 2 Rep: 110
RUNZÖ will become famous soon enoughRUNZÖ will become famous soon enough
Cevap: bir gün O gelse...

bende konuyu daha kısa bir şekilde okumuştum biyerde. ALLAHın sevgili sevdiği kulu insanlıgın son peygamberi bigün gelmezde oldu ya evime gelirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama yapmayacağım tek şey ALLAHın bildiğini ondan saklamaya gizlemeye üstünü örtmeye çalışmam

belki beni çok eleştireceksiniz belki kızacaksınız ama uzun zamandır dikkatimi çeken (bu forumda değil) bişey var. peygamberimizi elüstünde tutuyoruz ondan utanıyoruz en güzel sözleri ona sarfediyoruz çok dikkatliyiz bu konuda ama ALLAH dendiğinde kelimelerimizi daha kısıyoruz daha az zikrediyoruz ve şuda var mesela peygamberimiz gelse şunu bunu yapmam saklarım üstünü örterim diyemem deniyor bazı şeyler ama ALLAH hep bizimle hep yanımızda hep bizi görüyor hatta bizi bizden daha iyi biliyor (konuyu uyzatmayıp kısa kesiyorum)
ALLAHın bildiğini kulundan(elçisinden) niye gizliyim?
Sponsored Links
Alt 14-02-2008, 09:06 PM   #22
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Cevap: Sİz Ne Yapardiniz...

Sadakatli arkadaşıma katılıyorum onun görmek her şeye değer sanırım gerçekten çok hatalarımız var ama rabbim merhametlilerin en merhametlisidir inş cümlemizi affeder ..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28-07-2008, 12:57 PM   #23
Yeni Uye
sözlerimi, mezar taşıma da yazardım

peniel is on a distinguished road

aferin sizlere; bu kadar heyecanlandığınız için.

bence, ben hiç abartmazdım. çünkü: bütün konuklarıma nasıl davranıyorsam öyle
davranırdım.
peniel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28-07-2008, 02:04 PM   #24
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
peniel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aferin sizlere; bu kadar heyecanlandığınız için.

bence, ben hiç abartmazdım. çünkü: bütün konuklarıma nasıl davranıyorsam öyle
davranırdım.
SAKIN TERK-İ EDEPTEN...MUHAMMED MUSTAFA 'DIR (S.A.V) O...

BÜTÜN KONUKLARINLA, BÜTÜN İNSANLIĞA BEDEL BİRİNİ NASIL EŞ TUTABİLİRSİN?

İki cihan güneşine nasıl davranılacağını bilmeyen,konuklarına kimbilir nasıl davranıyordur...?
Alt 29-07-2008, 12:28 AM   #25
Yeni Uye
sözlerimi, mezar taşıma da yazardım

peniel is on a distinguished road

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SAKIN TERK-İ EDEPTEN...MUHAMMED MUSTAFA 'DIR (S.A.V) O...

BÜTÜN KONUKLARINLA, BÜTÜN İNSANLIĞA BEDEL BİRİNİ NASIL EŞ TUTABİLİRSİN?

İki cihan güneşine nasıl davranılacağını bilmeyen,konuklarına kimbilir nasıl davranıyordur...?

kim bilir?

hz peygambere niçin çok farklı davranırsınız?
bu soruya, size yedi kez sorulmuş gibi yanıtlarsanız... -her yanıt farklı olmalı-

*herkese söylemeye gerek yok. siz bilin yeter.
peniel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil