![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "bir gün O gelse..." başlıklı konu görüntüleniyor, "bende konuyu daha kısa bir şekilde okumuştum biyerde. ALLAHın sevgili sevdiği kulu insanlıgın son peygamberi bigün gelmezde oldu ya evime gelirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama yapmayacağım tek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: bir gün O gelse... bende konuyu daha kısa bir şekilde okumuştum biyerde. ALLAHın sevgili sevdiği kulu insanlıgın son peygamberi bigün gelmezde oldu ya evime gelirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama yapmayacağım tek şey ALLAHın bildiğini ondan saklamaya gizlemeye üstünü örtmeye çalışmam belki beni çok eleştireceksiniz belki kızacaksınız ama uzun zamandır dikkatimi çeken (bu forumda değil) bişey var. peygamberimizi elüstünde tutuyoruz ondan utanıyoruz en güzel sözleri ona sarfediyoruz çok dikkatliyiz bu konuda ama ALLAH dendiğinde kelimelerimizi daha kısıyoruz daha az zikrediyoruz ve şuda var mesela peygamberimiz gelse şunu bunu yapmam saklarım üstünü örterim diyemem deniyor bazı şeyler ama ALLAH hep bizimle hep yanımızda hep bizi görüyor hatta bizi bizden daha iyi biliyor (konuyu uyzatmayıp kısa kesiyorum) ALLAHın bildiğini kulundan(elçisinden) niye gizliyim?
__________________ GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMEMİŞTİR FAKAT KENDİNİ YOK ETTİĞİ GÜN YOK OLMUŞTUR |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sİz Ne Yapardiniz... Sadakatli arkadaşıma katılıyorum onun görmek her şeye değer sanırım gerçekten çok hatalarımız var ama rabbim merhametlilerin en merhametlisidir inş cümlemizi affeder .. |
| | |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: makedonyalı - istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: bir gün O gelse... aferin sizlere; bu kadar heyecanlandığınız için. bence, ben hiç abartmazdım. çünkü: bütün konuklarıma nasıl davranıyorsam öyle davranırdım. |
| | |
| | #24 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir gün O gelse... Alıntı:
BÜTÜN KONUKLARINLA, BÜTÜN İNSANLIĞA BEDEL BİRİNİ NASIL EŞ TUTABİLİRSİN? İki cihan güneşine nasıl davranılacağını bilmeyen,konuklarına kimbilir nasıl davranıyordur...?
__________________ | |
| | |
| | #25 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: makedonyalı - istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: bir gün O gelse... Alıntı:
kim bilir? hz peygambere niçin çok farklı davranırsınız? bu soruya, size yedi kez sorulmuş gibi yanıtlarsanız... -her yanıt farklı olmalı- *herkese söylemeye gerek yok. siz bilin yeter. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |