![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "Üç Suale Tek Cevap !" başlıklı konu görüntüleniyor, "MESAİLİ İMANİYEYİ MÜNÜKAŞA SURETİNDE BAHSİ CAİZ DEĞİLDİR. DİYENLERE VE DİNLİYENLERE DE ZARAR VERİR...... R.N.K Kardeşim: benim gibi kuyu dibinde olduğu halde..... minare başındakileri beğenmemek......... bu ne gaflet........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç Suale Tek Cevap ! MESAİLİ İMANİYEYİ MÜNÜKAŞA SURETİNDE BAHSİ CAİZ DEĞİLDİR. DİYENLERE VE DİNLİYENLERE DE ZARAR VERİR...... R.N.K Kardeşim: benim gibi kuyu dibinde olduğu halde..... minare başındakileri beğenmemek......... bu ne gaflet..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 74 ![]() | Cevap: Üç Suale Tek Cevap ! Alıntı:
Bendeniz sıradan bir insanım, ne sözlerim ne varlığım asla birilerini yönlendirmez, Dünyaya yön veren bir zatın, talebesinin oğlu tarafından katledilişini siz okusanız ne düşünürdünüz.. Ben okuyunca beynimden vuruldum. Baktım, bu zatları tanıyan biri var sitede, bu katlin sebebini öğrenmek istedim.. Şimdi, KATL gibi büyük bir günahı masaya yatıracağınıza, benim sorgulayışımı masaya yatırmanız.. Sanki meseleyi biliyorsunuz da gizlemek istiyorsunuz gibi bir his uyandırdı bende.. İnş. öyle değildir | |
| | |
| | #13 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üç Suale Tek Cevap ! Alıntı:
Konu hakkında bilgim yok kim tarafından öldürlümüş olmasını sorgulamayalım zaten bu bizi ilgilendiren yönü olmasa gerek rabbim öyle murda etmiş ve olmuştur önemli olan bu büyük zatların bize verdigi mesajlar ve artı bizim bumesajları ne kadar aldığımız olsa gerek diye düşünüyorum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |