FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Din,Dinler

tanga giyen kapanamaz mı?

YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "tanga giyen kapanamaz mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok değişik bir rüpörtaj olmuş gerçekden. Ben Emine Şenlikoğlu'nun hiçbir kitabını okumadım. Hala da okumayı düşünmüyorum. Fakat yaptıgı röportajları ve kurdugu cümlelerle gündeme birkaç kez geldiğinden dolayı onları okumustum. Bence ..."

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 25-03-2008, 11:07 PM   #11
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor
Cevap: tanga giyen kapanamaz mı?

Çok değişik bir rüpörtaj olmuş gerçekden. Ben Emine Şenlikoğlu'nun hiçbir kitabını okumadım. Hala da okumayı düşünmüyorum. Fakat yaptıgı röportajları ve kurdugu cümlelerle gündeme birkaç kez geldiğinden dolayı onları okumustum. Bence düşünceleri, söyledikleri, beklentileri, ve açıklamaları hepsi birbiriyle çelişiyor.

Alıntı:
tangalı pozlardan sonra Sibel Can'ın kapanabileceğine hiç inanmadığını ancak Avşar böyle bir açıklama yaparsa inanacağını belirtti.
Demiş gerçekden gülümseyerek baktıgım bir cümle oldu. Sibelcan veya Hülya Avşar veya bir başkası heralde dini duygularını birilerine inandırmak zorundalar. Din kişiseldir Sibel Can'ın veya bir başkasının dini hakkında yorum yapmak üzerine vazife değildir. Ki zaten onlarda bu kişiyi inandırma gayretine gireceklerini pek sanmıyorum.
Alıntı:
Ajda Pekkan bizi sevmez, benim ruhum da onu. Yıllar önce Ajda Pekkan’ın bizi çok küçük düşürücü bir demeci olmuştu. İçki içmemeyi gericilik olarak yorumlamıştı. Ondan sonra sevmedim onu. Ama kendini bırakmaması hoş.
Ya gerçekden bu kadar küçük fakat geniş kitleye hitap eden bazı çarpıcı açıklamalar yapılıyor ki sonrada yok ayrımlar yok kavgalar yok sağcı solcu ve bunun gibi birçok örnek çoğaltılıyor. Bizi derken neyi kastettiğini gerçekden çok merak ediyorum. Tabiki kimi kastettiği biliyorum fakat neden böyle bir ayrım yapma gereğinde bulunuyor onu anlamıyorum.

Alıntı:
Yaptıracak bir yerim olursa, yaptırırım. Mesela çok kırışırsa yüzümü gerdirebilirim. Şu anda yüzümdeki kırışıklıklardan rahatsız değilim. Ama ileride ne hissederim, bilemem. Şunu biliyorum ki, asla botoks yaptırmam. Botoks çok saçma ve gerizekalı bir iş. Çünkü cildi yıpratıyor.
O kadar çelişen cümleler kurmuş ki gerçekden neyi anlatmak istiyor pek anlaşılamıyor. Ya da demek istediği benim yaptıgım doğru ben en doğrusunu yaparım fakat benim yapmadıgım şeyleri yapanlar gerizekalı olarak nitelendirmeye çalışmış. Kendisine modern bir görünüm aynı zamanda da modern düşüncelere ve bilime, gelişen teknolojiye açık birisi olarak göstermeye çalısmıs, ama çok çok yanlış yollarla yapmış bunu.
Alıntı:
Laikler dinsizdir demedim. Laiklik dinsizliktir, dine karşıdır dedim. Asıl laiklik bugün başsavcının yaptığı da değil.
Bu konuda Emine Şenlikoğlu yorum yapmıs, bende yaparım, sizde yaparsınız, bir başkasıda yapar. Bu yüzden bu tür olayların ardı arkası kesilmez. Ve net bir doğru asla ortaya çıkmaz. Yalnız burada takıldığı uslubünü hiç begenmedim. Anayasanın 2.maddesinde yer alan değiştirilemeyen hükmü din ile çeliştirmek ne kadar doğrudur işte asıl tartışılması gereken nokta budur.

"
Alıntı:
Laiklik kadınları fahişeliğe itiyor" diyorsunuz, bu çok fena bir açıklama Emine Hanım...

- Fahişeliğe teşvik ediyor dememin sebebi, genelevlerin hálá açık olması. Ben İran’ın her şeyini beğenmiyorum ama beğendiğim bazı şeyleri var ki, bunlardan biri de genelevlerinin olmaması.

Nasıl yok? Saçının teli gözüküyor diye kadın coplayan Tahran polis müdürü daha birkaç gün önce genelevde altı kadınla basıldı...

- Medyada o kadar yalan haber çıkıyor ki! Diyelim ki doğru olsun, peygamber ordusunda bile herkes çok doğru değildir. Sonuçta insan... Bunun olması, bir rejime mál edilemez. Ben her Atatürkçü’nün yaptığı hatayı Atatürk’e mál etmem.Ama bunu 30 yaşından sonra öğrendim. Çok hacı hoca yanlış yapabilir, dinin günahı ne!
Özellikle bu konuşmanın tamamını aldım
İşte o kadar çelişen bir konuşması daha. Ben her Atatürkçü’nün yaptığı hatayı Atatürk’e mál etmem. demiş gayet güzel bir cümle kurmuş taktird ediyorum çok anlamlı hatta bana göre yazısında ki tek anlamlı yer bu cümle olarak nitelendirebilirim. Fakat çelişmeye bakarmısınız Laiklik kadınları fahişeliğe itiyor hayat kadınlarının yaptıgı kötü ahlaksızca davranışı laiklikle baglamış.
Şimdi diyeceksiniz önyargılı davranıyorsun. Gerçekden kitaplarını okursan anlarsın diye. Fakat bu kadar çelişkili cümleler kuran birisinin bana pek birşey verebileceğini sanmıyorum.

İran ile ilgili konuşmasına gelince ise size bir İranlının Ömer Hayyam'ın bir cümlesiyle cevap vermek istiyorum.

"Ben imanı yargı korkusu, duası secde etmek olanlardan değilim! Nasıl mı dua ederim? Güle bakarım, yıldızlara bakarım, yaradılışın güzelliğine hayran kalırım, Yaradan'ın en büyük, en güzel eseri olan insana, bilgiye açlık duyan beynine, sevgiye susamış olan yüreğine, duyularına, uyanışmış ya da doyuma ulaşmış olan tüm duygularına hayranlık duyarım"

Şimdi sormak isterim. İnsanlar bazı şeyleri yargı korkusuna mı yapmaması? Yoksa gerçekden yanlış oldugunu bilerek mi yapmaması daha güzel birşeydir. Yasakla, şiddetle, ölüm korkusuyla herşey yaptırılır, vazgeçirilir, uzaklaştırılır. Önemli olan kişinin kendi özgür iradesiyle kendisine hükmetmesidir.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 26-03-2008, 12:11 AM   #12
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendi fikriyse arkadaş toplantılarında kendi arkadaşlarına anlatsın. Basına bu şekilde açıklama yaparsa lastik gibide uzar hatta dahada uzar. uzatırızda
Bir kelimeyi veya cümleyi ağızdan cıkıncaya kadar kontrol edebilirsin çıktıktan sonra değil

Sözkonusu gazeteden bahsettim.
Samimi bulmadığım bu gazetedeki bu tip haberlerin amacının art niyet olduğunun altını çiziyorum.
Yoksa forumlarda açılan konular hakkında
Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lastik gibi uzatmanın anlamı yok !
bu ifadeyi kullanmam...Çünkü bu gazeteden bir alıntıdır.
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-03-2008, 09:56 AM   #13
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
işte bu uslubu çok seviyorum teşekkür ederim güzel cevap olmuş

tabi bu bizim inancımızın ve düşün cemizin temizliği

rahmeti bol olan bir peygamberin ümmeti rahmeti bol olan bir rab bın kulu olduğumuzdan olsa gerek

yazılanlara karşı olan düşüncem ise aynı
mrs.x.ray arkadaşımızın dediği gibi bazı noktaları çarpıtılmış
Arkadaşım senin kadar bende teşekkür ederim cevabına ama her söylediğimiz sözün arkasına niye inancımızı karıştırıyosunuz.Ben senin zıt düşünceni savunuyorsam inançsızmı oluyorum,lütfen komik olma.Bu ülkede laikliği dinsizlik olarak yansıtan bi yazarı savunamam heralde,kaldıki burdada o tanga giydi kapanamaz bu bunu yaptı kapanamaz gibi yerli yersiz konuşmalarıyla ünlülerin adını kullanarak şimdi gündem yapmaya çalışan sizin yazarınız.Din herkesin içinde yaşattığı güzellik ve hassas bi inançtır kimin ne olucağını ne sen nede Emine Şenlikoğlu bilemeyeceği gibi yalnız ve yalnızca Yüce Rabbim bilir.İyi forumlar...
Alt 26-03-2008, 12:10 PM   #14
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Emine Şenlikoğlu;
Bu kadını tanımıyordum,şimdi fikirlerini öğrendim;
artık yok bile sayabilirim...

Medyanın dikkatini çekmek uğruna saçmaladığının farkında bile olmayan bu kişi;
Ancak magazinsel soruların muhattabı olabilir... yakışır çünki...
Alt 26-03-2008, 12:57 PM   #15
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

İslami yazar Emine Şenlikoğlu Kanal 1’de Fatih Altaylı’nın “Teke Tek” progr***** konuk oldu bu akşam.Konu “kamuda da türbanın serbest bırakılması” idi.Ama kendisi laiklik konusunda açtı ağzını yumdu gözünü.Laikliğin anlamını ifade ederken, daha önce gençlik yıllarında Peygamber efendimizin hoşuna gider diye eline bomba aldığını söyleyen yazarımız o gün kullanmadığı bombaları bugün atmaya başladı; “laiklik fahişeliği getirdi”,devam etti, “laiklik demek dinsizlik demek”,durmadı, “laiklik pkk’yı getirdi” ve “laik insanlar küçük beyinli” şeklindeki hakaretlerinin ardı arası kesilmedi.

Bugüne kadar hiç kimse canlı yayında anayasanın temel maddesi olan “demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir” şeklinde sonlanan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerine bu kadar pervasızca ve açıkça saldırıda bulunmamıştı.Dokunmadığı yer kalmadı müslümanlığı ve dini kimseye bırakmayan hanımefendinin.Laiklik fahişeliği getirdi diyerek söze başladı.Laik kadınlar fahişemidir?Bu sorgulama neden?Peki İstanbul’un en dindar semtlerinden biri için söylenen “meyhanesi yok,sarhoşu çoktur,kerhanesi yok o...p...su çoktur” sözüyle mi hareket etmeliyiz...
“Laiklik zinaya karşıymış” sözleriyle laikliği bir suç gibi göstermeye çalışan yazar “laiklik belasının Avrupa’da bittiğinin ve sıranın Türkiye’ye geldiğini söyleyerek devam ediyor.İBDAC’nin başındaki ve şu an hapiste olan Mirzabeyoğlu’yu överken Fatih Altaylı’dan hiç beklemediği bir cevap alıyor. “Birkaç kez benim öldürülmem için emir verdiğini biliyorum”.Hanımefendinin bağlantılarının uzantıları belli.Terbiye edilemeyen laikliği devirirken kendisi gibi düşünmeyen insanları ortadan kaldıracak,İranda’ki rejimi kanlı bir şekilde gerçekleştiren ve türbanı (başörtüsü demiyorum lütfen ayrımını iyi yapın) 1982 yılında ülkemize sokan Humeyni misali bu yolda kan akıtılmasını da göze almış görünüyor.Bu kadar bağnazlık olabilir mi? “Sizden olmayanları öldürün diyerek Kuran-ı Kerim’i kötü yorumlayanlara ne diyorsunuz” sorusu karşısında “deliliniz ne” diyecek kadar da bilgili!

alıntı....

burada yazılan sözlere aynen katılıyorum.e. şenlikoğlu gülerek baktığım baya şenlik bir kadın...yazar bile diyemem...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-03-2008, 01:43 PM   #16
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kimin ne olucağını ne sen nede Emine Şenlikoğlu bilemeyeceği gibi yalnız ve yalnızca Yüce Rabbim bilir.İyi forumlar...

kalp leri en iyi bilen tabi ki odur.bu konuda sana katılıyorum

gelelim anlaşamadığımız konuya sen medyada çıkan haberler karşısında şenlik oğlunu kötüleme yetkisini kendinde buluyorsan şenlik oğlununda bu sözlere karşı bir kaç kelime sarf etme hakkı bulunmalı derim
şimdi soruyorum sen GÜLÜM hiç bu güne kadar kitabını okumadığın konferansına gitmedihin biri hakkında bu kadar rahat karar verebilmenin nedeni çok yüksek bir eğitim almanmı

hani bu yüksek eğitimli kişiler sürekli medya haberlerini delil olarak kullanıyorlarya o bakımdan soruyorum

ben kötü konuşacağım kişilerin mutlaka ama mutlaka en az bir konferansına gitmişimdir veya en az bir kitabını okumuşumdur sana tavsiyem sende öyle yap

iyi forumlar
Alt 26-03-2008, 02:06 PM   #17
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Sibel Can'ın kapanacağına inanmadığını dile getiren yazar Emine Şenlikoğlu'na ünlü şarkıcı yanıt vermiş,

Alıntı:
Kapanmak çok büyük bir sorumluluktur. Ben kapanmayı düşünmediğimi defalarca dile getirdim. Ben bu açıklamaları yaparken herhalde Emine Hanım eşiyle birlikte karşılıklı çiftelli oynuyordu. Benim için böyle ifadeler kullanmasına çok üzüldüm. Benim bir felsefem vardır. Birileri beni sıkıntıya sokarsa, Allah'ıma dönüp 'benim çok büyük bir derdim var' demem. Derde dönüp, 'Benim Allah'ım var' derim. Allah ile kul arasına kimse giremez. Beni Türkiye'deki bütün kadınlar çok seviyor, biliyorum. Hanımefendi sevse ne olur sevmese ne olur, inansa ne olur, inanmasa ne olur? Buradan bütün kadınlara Hz Ayşe'yi örnek olmalarını tavsiye ederim."
Alt 26-03-2008, 04:46 PM   #18
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

Alıntı:
k.mutluluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Emine Şenlikoğlu;
Bu kadını tanımıyordum,şimdi fikirlerini öğrendim;
artık yok bile sayabilirim...

Medyanın dikkatini çekmek uğruna saçmaladığının farkında bile olmayan bu kişi;
Ancak magazinsel soruların muhattabı olabilir... yakışır çünki...
siz bir yazar hakkında fikirlerinize forumda yazılanlara göre mi karar veriyosunuz,araştırmadan bilmeden,yani bir de örümcek beyinlere tahammülünüz yok,sırf magazinde çıkan yalan haberlere bakıp bir insan hakkında karar vermek bence örümcek beyinliliktir.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-03-2008, 12:52 AM   #19
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Go[rk]eM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok değişik bir rüpörtaj olmuş gerçekden. Ben Emine Şenlikoğlu'nun hiçbir kitabını okumadım. Hala da okumayı düşünmüyorum. Fakat yaptıgı röportajları ve kurdugu cümlelerle gündeme birkaç kez geldiğinden dolayı onları okumustum. Bence düşünceleri, söyledikleri, beklentileri, ve açıklamaları hepsi birbiriyle çelişiyor.

Demiş......
İşte o kadar çelişen bir konuşması daha. Ben her Atatürkçü’nün yaptığı hatayı Atatürk’e mál etmem. demiş gayet güzel bir cümle kurmuş taktird ediyorum çok anlamlı hatta bana göre yazısında ki tek anlamlı yer bu cümle olarak nitelendirebilirim. Fakat çelişmeye bakarmısınız Laiklik kadınları fahişeliğe itiyor hayat kadınlarının yaptıgı kötü ahlaksızca davranışı laiklikle baglamış.
Şimdi diyeceksiniz önyargılı davranıyorsun. Gerçekden kitaplarını okursan anlarsın diye. Fakat bu kadar çelişkili cümleler kuran birisinin bana pek birşey verebileceğini sanmıyorum.

İran ile ilgili konuşmasına gelince ise size bir İranlının Ömer Hayyam'ın bir cümlesiyle cevap vermek istiyorum.

"Ben imanı yargı korkusu, duası secde etmek olanlardan değilim! Nasıl mı dua ederim? Güle bakarım, yıldızlara bakarım, yaradılışın güzelliğine hayran kalırım, Yaradan'ın en büyük, en güzel eseri olan insana, bilgiye açlık duyan beynine, sevgiye susamış olan yüreğine, duyularına, uyanışmış ya da doyuma ulaşmış olan tüm duygularına hayranlık duyarım"

Şimdi sormak isterim. İnsanlar bazı şeyleri yargı korkusuna mı yapmaması? Yoksa gerçekden yanlış oldugunu bilerek mi yapmaması daha güzel birşeydir. Yasakla, şiddetle, ölüm korkusuyla herşey yaptırılır, vazgeçirilir, uzaklaştırılır. Önemli olan kişinin kendi özgür iradesiyle kendisine hükmetmesidir.
Yazınızın başında nedense okumayı düşünmediğiniz bir yazarın cımbızla seçtiğiniz bana görede iyi veya konuya göre farklı yönlere çekilebilecek sözlerini almak, ressamı yorumlamakla, ressamın bir resmini yorumlamak arasındaki fark gibidir. Ben sizi hiçbir sınırlamayla kendine engel koymayanlardan bilirdim? okumam şartlanmasınıda lafın gelişi söylediğinize inanmak istiyorum. İllada hoşumuza veya fikrimize uygun olanı okursak ufkumuzu veya karşımızda olduğunu zan veya sandığımızı nasıl ayırt ederiz en azından. Bana gelince abartı almayın ama tüm eserlerini okudum, gençliğimde çok ta hoşuma giderdi şimdi olmasa bile ama saygıyı hakediyor, küfrü değil veya saldırıyı şu an için haketmiyor, güney ve k.mutluluk arkadaşlarımın önyargısını ve esas maksatlarını anlamamak ise safdillik olur.iyi forumlar. Son söz; Emine Şenlikoğlu hanımefendi dik duran bir yazardır.
erkişi isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 27-03-2008, 04:28 PM   #20
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
mrs.x.ray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
siz bir yazar hakkında fikirlerinize forumda yazılanlara göre mi karar veriyosunuz,araştırmadan bilmeden,yani bir de örümcek beyinlere tahammülünüz yok,sırf magazinde çıkan yalan haberlere bakıp bir insan hakkında karar vermek bence örümcek beyinliliktir.
ben bu bayanı yazar olarak bile tanımlamıyorum...
Kendi kişisel kanaatimde şudur ki;
Her yazan yazar olamaz..

Bu arada imzam sizi etkilemiş olmalı..
Lakin ifadeniz beni bağlamıyor bu ayrı bir konu..

iyi forumlar..

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum355/thread26132.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
SUPERMEYDAN This thread Refback 25-03-2008 06:58 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:25 AM .