![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Din,Dinler forumu içinde "tanga giyen kapanamaz mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok değişik bir rüpörtaj olmuş gerçekden. Ben Emine Şenlikoğlu'nun hiçbir kitabını okumadım. Hala da okumayı düşünmüyorum. Fakat yaptıgı röportajları ve kurdugu cümlelerle gündeme birkaç kez geldiğinden dolayı onları okumustum. Bence ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |||||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Çok değişik bir rüpörtaj olmuş gerçekden. Ben Emine Şenlikoğlu'nun hiçbir kitabını okumadım. Hala da okumayı düşünmüyorum. Fakat yaptıgı röportajları ve kurdugu cümlelerle gündeme birkaç kez geldiğinden dolayı onları okumustum. Bence düşünceleri, söyledikleri, beklentileri, ve açıklamaları hepsi birbiriyle çelişiyor. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
" Alıntı:
Şimdi diyeceksiniz önyargılı davranıyorsun. Gerçekden kitaplarını okursan anlarsın diye. Fakat bu kadar çelişkili cümleler kuran birisinin bana pek birşey verebileceğini sanmıyorum. İran ile ilgili konuşmasına gelince ise size bir İranlının Ömer Hayyam'ın bir cümlesiyle cevap vermek istiyorum. "Ben imanı yargı korkusu, duası secde etmek olanlardan değilim! Nasıl mı dua ederim? Güle bakarım, yıldızlara bakarım, yaradılışın güzelliğine hayran kalırım, Yaradan'ın en büyük, en güzel eseri olan insana, bilgiye açlık duyan beynine, sevgiye susamış olan yüreğine, duyularına, uyanışmış ya da doyuma ulaşmış olan tüm duygularına hayranlık duyarım" Şimdi sormak isterim. İnsanlar bazı şeyleri yargı korkusuna mı yapmaması? Yoksa gerçekden yanlış oldugunu bilerek mi yapmaması daha güzel birşeydir. Yasakla, şiddetle, ölüm korkusuyla herşey yaptırılır, vazgeçirilir, uzaklaştırılır. Önemli olan kişinin kendi özgür iradesiyle kendisine hükmetmesidir. | |||||
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Alıntı:
Sözkonusu gazeteden bahsettim. Samimi bulmadığım bu gazetedeki bu tip haberlerin amacının art niyet olduğunun altını çiziyorum. Yoksa forumlarda açılan konular hakkında bu ifadeyi kullanmam...Çünkü bu gazeteden bir alıntıdır. | |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Emine Şenlikoğlu; Bu kadını tanımıyordum,şimdi fikirlerini öğrendim; artık yok bile sayabilirim... ![]() Medyanın dikkatini çekmek uğruna saçmaladığının farkında bile olmayan bu kişi; Ancak magazinsel soruların muhattabı olabilir... yakışır çünki...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? İslami yazar Emine Şenlikoğlu Kanal 1’de Fatih Altaylı’nın “Teke Tek” progr***** konuk oldu bu akşam.Konu “kamuda da türbanın serbest bırakılması” idi.Ama kendisi laiklik konusunda açtı ağzını yumdu gözünü.Laikliğin anlamını ifade ederken, daha önce gençlik yıllarında Peygamber efendimizin hoşuna gider diye eline bomba aldığını söyleyen yazarımız o gün kullanmadığı bombaları bugün atmaya başladı; “laiklik fahişeliği getirdi”,devam etti, “laiklik demek dinsizlik demek”,durmadı, “laiklik pkk’yı getirdi” ve “laik insanlar küçük beyinli” şeklindeki hakaretlerinin ardı arası kesilmedi. Bugüne kadar hiç kimse canlı yayında anayasanın temel maddesi olan “demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir” şeklinde sonlanan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerine bu kadar pervasızca ve açıkça saldırıda bulunmamıştı.Dokunmadığı yer kalmadı müslümanlığı ve dini kimseye bırakmayan hanımefendinin.Laiklik fahişeliği getirdi diyerek söze başladı.Laik kadınlar fahişemidir?Bu sorgulama neden?Peki İstanbul’un en dindar semtlerinden biri için söylenen “meyhanesi yok,sarhoşu çoktur,kerhanesi yok o...p...su çoktur” sözüyle mi hareket etmeliyiz... “Laiklik zinaya karşıymış” sözleriyle laikliği bir suç gibi göstermeye çalışan yazar “laiklik belasının Avrupa’da bittiğinin ve sıranın Türkiye’ye geldiğini söyleyerek devam ediyor.İBDAC’nin başındaki ve şu an hapiste olan Mirzabeyoğlu’yu överken Fatih Altaylı’dan hiç beklemediği bir cevap alıyor. “Birkaç kez benim öldürülmem için emir verdiğini biliyorum”.Hanımefendinin bağlantılarının uzantıları belli.Terbiye edilemeyen laikliği devirirken kendisi gibi düşünmeyen insanları ortadan kaldıracak,İranda’ki rejimi kanlı bir şekilde gerçekleştiren ve türbanı (başörtüsü demiyorum lütfen ayrımını iyi yapın) 1982 yılında ülkemize sokan Humeyni misali bu yolda kan akıtılmasını da göze almış görünüyor.Bu kadar bağnazlık olabilir mi? “Sizden olmayanları öldürün diyerek Kuran-ı Kerim’i kötü yorumlayanlara ne diyorsunuz” sorusu karşısında “deliliniz ne” diyecek kadar da bilgili! alıntı.... burada yazılan sözlere aynen katılıyorum.e. şenlikoğlu gülerek baktığım baya şenlik bir kadın...yazar bile diyemem... |
| | |
| | #16 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Alıntı:
kalp leri en iyi bilen tabi ki odur.bu konuda sana katılıyorum gelelim anlaşamadığımız konuya sen medyada çıkan haberler karşısında şenlik oğlunu kötüleme yetkisini kendinde buluyorsan şenlik oğlununda bu sözlere karşı bir kaç kelime sarf etme hakkı bulunmalı derim şimdi soruyorum sen GÜLÜM hiç bu güne kadar kitabını okumadığın konferansına gitmedihin biri hakkında bu kadar rahat karar verebilmenin nedeni çok yüksek bir eğitim almanmı hani bu yüksek eğitimli kişiler sürekli medya haberlerini delil olarak kullanıyorlarya o bakımdan soruyorum ben kötü konuşacağım kişilerin mutlaka ama mutlaka en az bir konferansına gitmişimdir veya en az bir kitabını okumuşumdur sana tavsiyem sende öyle yap iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #17 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Sibel Can'ın kapanacağına inanmadığını dile getiren yazar Emine Şenlikoğlu'na ünlü şarkıcı yanıt vermiş, Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #18 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? siz bir yazar hakkında fikirlerinize forumda yazılanlara göre mi karar veriyosunuz,araştırmadan bilmeden,yani bir de örümcek beyinlere tahammülünüz yok,sırf magazinde çıkan yalan haberlere bakıp bir insan hakkında karar vermek bence örümcek beyinliliktir. |
| | |
| | #19 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Alıntı:
| |
| | |
| | #20 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanga giyen kapanamaz mı? Alıntı:
![]() Kendi kişisel kanaatimde şudur ki; Her yazan yazar olamaz.. Bu arada imzam sizi etkilemiş olmalı.. ![]() Lakin ifadeniz beni bağlamıyor bu ayrı bir konu.. iyi forumlar..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum355/thread26132.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 25-03-2008 06:58 PM | |
| | |