![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Sağlık forumu içinde "şu karınca yumurtası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: KULLANIMI: Kıllar tercih edilen bir yöntemle (ağda, cımbız, makine vs.) alınır. Bölge temizlenir. Karınca yumurtası yağı bölgeye sürülür. genelde tüyler alındıktan sonra 3 veya 4 gün tüylerin alındığı bölgeye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: TOKATLIYIM ANKARADA OTURUYORUM
Rep Gücü: 2 ![]() | şu karınca yumurtası Alıntı:
![]() selam arkadaşlar bu karınca yumurtası gerçekten işe yarıyo benim arkadaşım satıyo aldım ve sonuç gerçekten mükemmel | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: şu karınca yumurtası Alıntı:
arkadaslar sakın oyle pahalı olanları almayın onlar sebeke olarak çalışıp sahte üretiyolarmış türkiyede yok diye bizim tanıdık aktar getiriyo isteyene alabilirim 15 ytl detaylı bilgi icin laughwhite_0@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: şu karınca yumurtası arkadaşlar gaziantepte arslanyürek baharatları adı altında aktarlık yapmaktayım.karınca yağı yumurtasını irandan getirerek satmaktayım. arada hiçbir aracı yoktur ve ürün kesinlikle sahte değildir.şişesi 10 ytl dir. telefonum 0-342-2209727 0-505-3778129 mail adresim sedat_aslan27@yahoo.com |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: şu karınca yumurtası Arkadaşlar bir çok forumu uzun zamandır takip ediyorum... Türkiye'deki bu orjinal ve sahte tartışmalarından sıkılıp paramı sokağa atmak istemedim... Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum ve İran'dan kendi TIRlarımız ile ithalat yapıyoruz... Bir şoför abimizden rica ettim ve getirttim... İran'da asıl bedeli 150 sudi arabistan riyalidir yani 48,50YTL. Forumlarda gördüğüm fiyatların çok üstünde fakat şunu söylemeliyim ki 2 ay bile kullanmadım. On adet getirtmiştim şu an dördü elimde kaldı... Tüm vücuduma uyguladım üç aydır vücudumda hiçbir yerde istenmeyen tüye rastlamadım. İsteyen arkadaşlara elimde kalanları verebilirim paralarınızı benim gibi iğneli epilasyonlarla laserlerle Türkiye'deki sahte ilaçlarla sokağa atmayın... Kar amacı güden insanlara kendinizi kullandırtmayın... Daha fazla isteyen olursa da yardımcı olabilirim. e-mail: celin_1987@hotmail.com |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şu karınca yumurtası Alıntı:
Teşekkür ederim.
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: şu karınca yumurtası Arkadaşlar bu yağın piyasada sahtesi çok ben uzun bir süre araştırdıktan sonra kullanmaya başladım banada orijinalini bulmakta bir arkadaşım yardımcı oldu sahte olanları çok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor onun için çok dikkat edin isterseniz ben size yardımcı olabilirim benim şu an aldığım güvenilir bir yer var bana ulaşırsanız size yardımcı olurum str- girs@windowslive.com msn adresim.yanlış anlamayın ben satıcı deilim yanlız orjinalini bulmak çok zor ucuza satıp kandıyolar bizlerde fiyatına aldanıyoruz |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: şu karınca yumurtası waybe karınca yumurtası nelere yarıyormuş ALLAH boşuna yaratmamış hercanlıyı.. Konu Gülüm tarafından (08-10-2008 Saat 10:52 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: başka bir forum adresi ismi yazılmış |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |