FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Sağlık

şu karınca yumurtası

YAŞAM katogorisi Sağlık forumu içinde "şu karınca yumurtası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: KULLANIMI: Kıllar tercih edilen bir yöntemle (ağda, cımbız, makine vs.) alınır. Bölge temizlenir. Karınca yumurtası yağı bölgeye sürülür. genelde tüyler alındıktan sonra 3 veya 4 gün tüylerin alındığı bölgeye ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-05-2007, 02:32 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

estetik is on a distinguished road
şu karınca yumurtası

Alıntı:
KULLANIMI:
Kıllar tercih edilen bir yöntemle (ağda, cımbız, makine vs.) alınır. Bölge temizlenir. Karınca yumurtası yağı bölgeye sürülür.
genelde tüyler alındıktan sonra 3 veya 4 gün tüylerin alındığı bölgeye yağı sürmek yeterli olmaktadır(yatmadan önce)....
Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur

selam arkadaşlar bu karınca yumurtası gerçekten işe yarıyo benim arkadaşım satıyo aldım ve sonuç gerçekten mükemmel
estetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 15-05-2007, 11:09 AM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

loughwhite is on a distinguished road
Cevap: şu karınca yumurtası

Alıntı:
estetik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

selam arkadaşlar bu karınca yumurtası gerçekten işe yarıyo benim arkadaşım satıyo aldım ve sonuç gerçekten mükemmel

arkadaslar sakın oyle pahalı olanları almayın onlar sebeke olarak çalışıp sahte üretiyolarmış türkiyede yok diye bizim tanıdık aktar getiriyo isteyene alabilirim 15 ytl

detaylı bilgi icin laughwhite_0@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz
loughwhite isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 15-07-2007, 11:34 AM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

sedat27 is on a distinguished road

arkadaşlar gaziantepte arslanyürek baharatları adı altında aktarlık yapmaktayım.karınca yağı yumurtasını irandan getirerek satmaktayım. arada hiçbir aracı yoktur ve ürün kesinlikle sahte değildir.şişesi 10 ytl dir. telefonum 0-342-2209727 0-505-3778129
mail adresim sedat_aslan27@yahoo.com
sedat27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-09-2007, 09:52 PM   #4
Banned
SUPERMEYDAN

sara1977 is on a distinguished road

Arkadaşlar bir çok forumu uzun zamandır takip ediyorum...
Türkiye'deki bu orjinal ve sahte tartışmalarından sıkılıp paramı sokağa atmak istemedim...
Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum ve İran'dan kendi TIRlarımız ile ithalat yapıyoruz...
Bir şoför abimizden rica ettim ve getirttim... İran'da asıl bedeli 150 sudi arabistan riyalidir yani 48,50YTL. Forumlarda gördüğüm fiyatların çok üstünde fakat şunu söylemeliyim ki 2 ay bile kullanmadım. On adet getirtmiştim şu an dördü elimde kaldı... Tüm vücuduma uyguladım üç aydır vücudumda hiçbir yerde istenmeyen tüye rastlamadım. İsteyen arkadaşlara elimde kalanları verebilirim paralarınızı benim gibi iğneli epilasyonlarla laserlerle Türkiye'deki sahte ilaçlarla sokağa atmayın... Kar amacı güden insanlara kendinizi kullandırtmayın... Daha fazla isteyen olursa da yardımcı olabilirim.
e-mail: celin_1987@hotmail.com
sara1977 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-09-2007, 10:00 PM   #5
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
sara1977´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bir çok forumu uzun zamandır takip ediyorum...
Türkiye'deki bu orjinal ve sahte tartışmalarından sıkılıp paramı sokağa atmak istemedim...
Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum ve İran'dan kendi TIRlarımız ile ithalat yapıyoruz...
Bir şoför abimizden rica ettim ve getirttim... İran'da asıl bedeli 150 sudi arabistan riyalidir yani 48,50YTL. Forumlarda gördüğüm fiyatların çok üstünde fakat şunu söylemeliyim ki 2 ay bile kullanmadım. On adet getirtmiştim şu an dördü elimde kaldı... Tüm vücuduma uyguladım üç aydır vücudumda hiçbir yerde istenmeyen tüye rastlamadım. İsteyen arkadaşlara elimde kalanları verebilirim paralarınızı benim gibi iğneli epilasyonlarla laserlerle Türkiye'deki sahte ilaçlarla sokağa atmayın... Kar amacı güden insanlara kendinizi kullandırtmayın... Daha fazla isteyen olursa da yardımcı olabilirim.
e-mail: celin_1987@hotmail.com
Arkadaşım lütfen rica ediyorum.Eklediğin konuyu tekrar tekrar açma ....:mad::mad::mad::mad:
Teşekkür ederim.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-10-2008, 09:46 AM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

fearleesss is on a distinguished road

Arkadaşlar bu yağın piyasada sahtesi çok ben uzun bir süre araştırdıktan sonra kullanmaya başladım banada orijinalini bulmakta bir arkadaşım yardımcı oldu sahte olanları çok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor onun için çok dikkat edin isterseniz ben size yardımcı olabilirim benim şu an aldığım güvenilir bir yer var bana ulaşırsanız size yardımcı olurum str- girs@windowslive.com msn adresim.yanlış anlamayın ben satıcı deilim yanlız orjinalini bulmak çok zor ucuza satıp kandıyolar bizlerde fiyatına aldanıyoruz
fearleesss isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-10-2008, 10:46 AM   #7
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

kaan0027 is on a distinguished road

waybe karınca yumurtası nelere yarıyormuş ALLAH boşuna yaratmamış hercanlıyı..

Konu Gülüm tarafından (08-10-2008 Saat 10:52 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: başka bir forum adresi ismi yazılmış
kaan0027 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil