![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Sağlık forumu içinde "İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu gördüğünüz birçok uzakdoğu ülkelerinde yaşayan bir sinek türünün larvaları yani yavrularıdır...DOĞDUKLARI anda karınlar çok aç olurlar..Derinizin altına girdikleri anda karınlarını doyurmaya başlarlar.. sizin vücudnuz bir ziyafet sofrasıdır..onun için dikkatli ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız ![]() ![]() ![]() Bu gördüğünüz birçok uzakdoğu ülkelerinde yaşayan bir sinek türünün larvaları yani yavrularıdır...DOĞDUKLARI anda karınlar çok aç olurlar..Derinizin altına girdikleri anda karınlarını doyurmaya başlarlar.. sizin vücudnuz bir ziyafet sofrasıdır..onun için dikkatli olun... Antropoloji uzmani Susan McKimley, Guney Amerikada gerceklestirdigi bir sergisinden dondukten sonra gogsundeki bazi delikler dikkatini cekiyor ve doktora gidiyor. Ne oldugu anlasilmadigi gibi Antibiotic veriliyor ve zamanla bu deliklerin kapanacagi soyleniyor. Goguste sisme , dayanilmayacak agrilar ve kanama baslayinca uzmana gitmeye karar verir ve o randevuda hayatini degistirecek cok onemli bir durumla karsi karsiya oldugunu anlar.Burada vermeye calistiklari mesaj,giydigimiz ic camasirlari dunyanin bircok degisik ulkesinde yapiliyor olmasıdır ve bizim elimize ulasmadan once ; paketleme sirasinda, paketlerde beklerken yada uretim sirasinda kac el degistirip nelere ve nasil parazitlere maruz kaldigini bilmiyoruz, dolayisiyla yeni aldiginiz camasirlari yikamadan once giymeyin. Satin aldigimizda camasirlarin icinde hangi parazitlerin sakli oldugunu bilmiyoruz. Kaynak:Bu bana maille gelmiş arkadaşlar araştırmaya calıstım ama gazetelerde bulamadım yinede gerceklik payı olabilir..Lütfen dikkat edin.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız Asparagas bence Photoshop olduğu besbelli...
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız fotoshop olabilir ama gerceklik payi var. Satin aldigimiz hemen her ic camasiri yerli degil artik cin malidir. donumuza kadar cin mali. amerikaya gonderilen mallar daha kalitelidir. amerika da gorulmesi daha zor. cinsel organlarimiz hucre yapisi ile daha hassas , hastalanmak icin havadan nem kavrar yapidadir. mesela bir vicks krem vucudunuza surseniz cinsel bolgeye yanlislikla kacsa. verecegi aci herhangi bir vucut bolgesinden daha fazladir. bunu bilirsiniz. deri mukozasi da daha hassastir. Larva bit uyuz gibi canlilar cok cabuk kapabilir. Gelen malzemeler icinde yumurta olabilir. ayrica bakteriler turkiyede gorulen bakteri cesidi degildir. uzakdoguda rastlanilan bir cinsel hastalik genelde uzakdoguda tedavi edilir. cunku o ulkede ina gore serumlar ve bilgiler bulunur. kisaca thailand ta kapilan bir hastalik turkiyede algilanmasi cok zordur cunku tropik bolge hastalik ve bakteriler cok fazladir. ic camasiri satin alinca mutlaka yikanmali ondan sonra giyilmelidir.(sicak suda kaynatilmali) eskiden ic camasirini kendimiz uretirdik ama artik direk ithal ediyoruz. dukanlari kapatti tekstilciler |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız bu mail olarak gelmişti bana çok fena ama ben aldığım herşeyi yıkarım hatta giysileri bile öyle acayip bi titizlik huyum vardır |
| | |
| | |