FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Sağlık

İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız

YAŞAM katogorisi Sağlık forumu içinde "İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu gördüğünüz birçok uzakdoğu ülkelerinde yaşayan bir sinek türünün larvaları yani yavrularıdır...DOĞDUKLARI anda karınlar çok aç olurlar..Derinizin altına girdikleri anda karınlarını doyurmaya başlarlar.. sizin vücudnuz bir ziyafet sofrasıdır..onun için dikkatli ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-05-2008, 08:41 PM   #1
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız

Bu gördüğünüz birçok uzakdoğu ülkelerinde yaşayan
bir sinek türünün larvaları yani yavrularıdır...DOĞDUKLARI anda
karınlar çok aç olurlar..Derinizin altına girdikleri anda karınlarını
doyurmaya başlarlar.. sizin vücudnuz bir ziyafet sofrasıdır..onun için
dikkatli olun... Antropoloji uzmani Susan McKimley, Guney
Amerikada gerceklestirdigi bir sergisinden dondukten sonra gogsundeki bazi
delikler dikkatini cekiyor ve doktora gidiyor. Ne oldugu anlasilmadigi
gibi Antibiotic veriliyor ve zamanla bu deliklerin kapanacagi
soyleniyor. Goguste sisme , dayanilmayacak agrilar ve kanama baslayinca
uzmana gitmeye karar verir ve o randevuda hayatini degistirecek cok
onemli bir durumla karsi karsiya oldugunu anlar.Burada vermeye calistiklari mesaj,giydigimiz ic camasirlari dunyanin bircok degisik ulkesinde yapiliyor olmasıdır ve bizim elimize ulasmadan once ; paketleme sirasinda, paketlerde beklerken yada uretim
sirasinda kac el degistirip nelere ve nasil parazitlere maruz kaldigini
bilmiyoruz, dolayisiyla yeni aldiginiz camasirlari yikamadan once giymeyin.
Satin aldigimizda camasirlarin icinde hangi parazitlerin sakli oldugunu bilmiyoruz.

Kaynak:Bu bana maille gelmiş arkadaşlar araştırmaya calıstım ama gazetelerde bulamadım yinede gerceklik payı olabilir..Lütfen dikkat edin..
sheytan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 19-05-2008, 02:59 AM   #2
Yeni Kayıt

Masaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Spa Masajı - Selülit Masajı

Masaj is on a distinguished road
Masaj - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: İç çamaşırlarınızı giymeden yıkayınız

Asparagas bence Photoshop olduğu besbelli...
Alt 19-05-2008, 01:36 PM   #3
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

fotoshop olabilir ama gerceklik payi var. Satin aldigimiz hemen her ic camasiri yerli degil artik cin malidir. donumuza kadar cin mali. amerikaya gonderilen mallar daha kalitelidir.
amerika da gorulmesi daha zor.

cinsel organlarimiz hucre yapisi ile daha hassas , hastalanmak icin havadan nem kavrar yapidadir. mesela bir vicks krem vucudunuza surseniz cinsel bolgeye yanlislikla kacsa. verecegi aci herhangi bir vucut bolgesinden daha fazladir. bunu bilirsiniz. deri mukozasi da
daha hassastir. Larva bit uyuz gibi canlilar cok cabuk kapabilir.

Gelen malzemeler icinde yumurta olabilir. ayrica bakteriler turkiyede gorulen bakteri cesidi degildir. uzakdoguda rastlanilan bir cinsel hastalik genelde uzakdoguda tedavi edilir. cunku o ulkede ina gore serumlar ve bilgiler bulunur.

kisaca thailand ta kapilan bir hastalik turkiyede algilanmasi cok zordur cunku tropik bolge hastalik ve bakteriler cok fazladir.
ic camasiri satin alinca mutlaka yikanmali ondan sonra giyilmelidir.(sicak suda kaynatilmali)
eskiden ic camasirini kendimiz uretirdik ama artik direk ithal ediyoruz. dukanlari kapatti tekstilciler
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-05-2008, 02:50 PM   #4
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

ya bende söyledim zaten maille geldi gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama ihtimalde olsa paylasmak istedim..
sheytan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 20-05-2008, 01:18 AM   #5
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

gülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isim

bu mail olarak gelmişti bana çok fena ama ben aldığım herşeyi yıkarım hatta giysileri bile öyle acayip bi titizlik huyum vardır
gülsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:17 PM .