FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Sağlık

Saç dökülmesine neden olan faktörler

YAŞAM katogorisi Sağlık forumu içinde "Saç dökülmesine neden olan faktörler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı sayın admin; valla resimde saçlarınız o kadar bolki tarak taşımayı uzun bir süre bırakmayacağınızı düşünüyorum:) fakat şu resminizi bir yenileseniz diyorum affınıza sıgınarak.hani belli olmaz ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-03-2008, 07:29 PM   #11
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: Saç dökülmesine neden olan faktörler

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın admin; valla resimde saçlarınız o kadar bolki tarak taşımayı uzun bir süre bırakmayacağınızı düşünüyorum:) fakat şu resminizi bir yenileseniz diyorum affınıza sıgınarak.hani belli olmaz bu işler:)
Saç dökülmesine neden olan Faktörlere bir madde daha eklemem gerekecek galiba
Forumda israrcı üyelerde saçları dökebilir yazayım.
Yeni eski benim hiç olmazsa bir resmim var, senın oda yok. Ekle bakalım sende resmini görelim kominist kızı nasıl oluyormuş:(
Sponsored Links
Alt 19-03-2008, 07:34 PM   #12
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Saç dökülmesine neden olan faktörler

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saç dökülmesine neden olan Faktörlere bir madde daha eklemem gerekecek galiba
Forumda israrcı üyelerde saçları dökebilir yazayım.
Yeni eski benim hiç olmazsa bir resmim var, senın oda yok. Ekle bakalım sende resmini görelim kominist kızı nasıl oluyormuş:(
valla bunun başıma geleceğini yazıyı gönderirken anladım ama iş işten geçmişti...bütün sözlerimi geri alıyorum sayın ve de çok kıymetli admin bey..ama şunu güzel bir koministim ben
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:55 PM .