![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Sağlık forumu içinde "Saç dökülmesine neden olan faktörler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı sayın admin; valla resimde saçlarınız o kadar bolki tarak taşımayı uzun bir süre bırakmayacağınızı düşünüyorum:) fakat şu resminizi bir yenileseniz diyorum affınıza sıgınarak.hani belli olmaz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saç dökülmesine neden olan faktörler Alıntı:
Forumda israrcı üyelerde saçları dökebilir yazayım. Yeni eski benim hiç olmazsa bir resmim var, senın oda yok. Ekle bakalım sende resmini görelim kominist kızı nasıl oluyormuş:(
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Saç dökülmesine neden olan faktörler Alıntı:
| |
| | |
| | |