![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "DUBAİ gezisi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar kendi çevremde düzenlemiş olduğum DUBAİ gezisine gelmek isteyenler olursa benimle iletişime geçebilirler... Kalınacak yer : Burj Al Arab Oteli (Yelken Otel) Süre : 7 gün 6 gece Ücret : ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | DUBAİ gezisi Arkadaşlar kendi çevremde düzenlemiş olduğum DUBAİ gezisine gelmek isteyenler olursa benimle iletişime geçebilirler... Kalınacak yer : Burj Al Arab Oteli (Yelken Otel) Süre : 7 gün 6 gece Ücret : 5200 Euro [ gidiş geliş uçak bileti dahildir ] İletişim : 0555 235 75 23 Tarih : 22/12/2006 Vize ücreti ile yurt dışı çıkış ücreti fiyata dahil değildir... [Kontenjan Sınırlı Sayıdadır]
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DUBAİ gezisi Cerrah ya ne dubai gezisi sen askere gitmiyomusun?Yoksa asker olmadan once gezip tozup depolayayim nasil olsa askerlik suresince gezemeyecemmi diyosun?Ama bu yuzdense korkma ben senin icin gezerim hergun sen giderken biletleri bana birak git yeter..Bunlar saka tabide ama dubai gercekten cok guzelmis gecen yil arkadasim gitmisti ve cok begenmisti...
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: DUBAİ gezisi Ben çıkamıyorum ki askerlik muhabbeti yüzünden Askeriye tarafından yurt dışına çıkış yasağı konmuş...Bizim kız rehberliğinde göndericem zaten herşey hazır gidenlerin yapacakları gidecekleri yer herşeyi hazır...Kontenjan doldu zaten 4kişilik yer kaldı. Gel senide yollıyayım :) bırak elin ABD sini gel 1 hafta git gez gör arabın dubaisini ![]()
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 | |
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DUBAİ gezisi Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: DUBAİ gezisi hadi gel sana 5199 euro Öğrenciden öğrenciye fark vardır unutma... Bende bir öğrenciyim sende bir öğrencisin ayşegülde bir öğrenci sen yurt dışındasın ayşegül ist. gördün mü her öğrenci aynı değil :Orgasmo:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu Cerrah tarafından (01-12-2006 Saat 12:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 | |
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DUBAİ gezisi Alıntı:
Ayrica yurt disinda olmamin avantaji ne yada farki diyelim..?
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: DUBAİ gezisi 5200 euro böyle bir tur için uçuk bir rakamdır, dubaii ye değil uçak transit bile geçmem, toplasanız gidişdönüş bileti 500-600 usd yi geçmez alan vergisi 70-80 usd dubaii ye gideceğime endonezya jakarta ya giderim tamı t***** 1 ay kalırım gidişdönüş: 950 usd ve alan vergisi içinde +vize 35 usd = orada konaklamak ucuzdur ayda 10-20 dolarlık pansiyonda kal veya günlüğü 20 -30 dolarlık yabancı hotellerde kal hiçbir zaman 2000 usd doları geçmezssiniz, 30 gün de yeme içme asistanlık turlar dahil, ben eğlenmeyi düşünsem ,balayına bali adasına giderdim, Türkiyede ve avrupada harcayacağımdan daha ucuz bir hayat, eğer elektronik eşya almak filan düşünürseniz Singapore gidişdönüş 500 usd geçmez, dubaii den kat kat daha ucuzdur, dubaii nin adı çıkmış sadece, dubaii de ucuz olan elektronik değildir, parfüm-isviçre çakısı-gözlük ıvırzıvır alıcaksanız uygundur, elektroniğin en ucuz oldugu yer singapore dir, vize istemez, serbest bölge, günlüğü 60-100 singapur doları birsürü hotel vardır. İstanbula birsürü uçak kalkar, bavul ticareti yapanlarla tanışırsınız ucakta,, -- ama daha da ucuz alırım derseniz çin shenzen- guangzhou- kantonları öneririm, ama kantonlara vize gerekir, orjinal japon malı bulamazssınız, eğer yatırım yapacaksanız yine endonezya tarafları diyorum, malesef Türkler oralarda yok, |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |