![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Didim'e NASIL GİDİLİR ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Didim Efes, Milet, Prien gibi antik sehirlerin yanisira diger turistik yerlesimlere de yakin olusuyla dikkat çeker... Doğal Güzellikleri olan Kumsallarının tadını çıkaran misafirler tatillerinin bir gününü mutlaka koylar arasında düzenlenen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Didim'e NASIL GİDİLİR ? Didim Efes, Milet, Prien gibi antik sehirlerin yanisira diger turistik yerlesimlere de yakin olusuyla dikkat çeker... Doğal Güzellikleri olan Kumsallarının tadını çıkaran misafirler tatillerinin bir gününü mutlaka koylar arasında düzenlenen günlük tekne turuna ayırırken; tarih ve kültür turlarına meraklı misafirler bu işle uğrasan firma ve bilgilendirme noktalarından bilgi ve tur hizmeti alabilirler. Didim'de Havalanı yok. Didim'e havayollarıyla ulaşım sadece çevredeki Bodrum, Dalaman ve İzmir'deki havalimanlarıyla mümkün. Bu havalimanlarından Taksi alınabileceği gibi, Didim Merkezli Tur işletmeciliği yapan Firmalardan özel hava alanı transfer hizmeti de satın alınabilir. Dalaman Havaalanına 120km. uzaklıktadır. (en uzak olan) Bodrum Havaalanına 90km.(en yakın olan fakat kış aylarında uluslararası uçuşlara kapalı, sadece iç hatlara açık, yaz aylarında hem iç, hem de dış hatlara açık) Bilmeyenlere duyurulur..... okuda öğren...:)))
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Didim'e NASIL GİDİLİR ? Alıntı:
Tamam tamam yapmayacağım...
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Didim'e NASIL GİDİLİR ? didim cok guzel bır yer ozellıkle sahılı ve denızı eskıden tatıl donusu ıkı gunde olsa ugrardık ama gecen seneye kadar gecen sene otel bombos oldugu halde sadece turıstlere aıttır dıye alınmadık otele tabı kı ılk önce guzellıkle konustum sonra cıngar cıkardım ama ne fayda o gunden sonra dıdım out benım ıcın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |