![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "interrail" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben iki kez interrail yaptım (birazini gezdim Avrupanın en azından ) ama interrail oyle bi kerede falan olmuyo; o nedenle git git bitmiyoo yaa ucuza gitmenin bi yolunu bulan var ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ben iki kez interrail yaptım (birazini gezdim Avrupanın en azından ) ama interrail oyle bi kerede falan olmuyo; o nedenle git git bitmiyooyaa ucuza gitmenin bi yolunu bulan var mı?? bana da anlatın:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 218 Rep: 21595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: interrail inter rail zaten en ucuzudur,ancak avrupalilarin ve dunyanin gezerek konaklama olaylarini biliyorum, bir bisikletle alman cocugu bize geldi. baya hindistana kadar rota verdi. Turk olarak vize problemlerini interrail bileti ile sanirim asiyorsunuz.(shengen gibi birsey) normal sartlarda vize almak gerekiyor. SERVAS isminde bir dunya nato kurulusu konaklama yerleri sagliyor ucretsiz,hatta bende konuk agirlama niyetlerim var yurtdisinda HOST interrail sadece toplu ulasimda ozel maksatli. bendaha ucuzunu bilmiyorum duymadim. ingliz kucuk bir cocugun 14 yasinda shanghaii cinden geldigini gormustum. o da tren yolu kullaniyordu. onlarin vize sorunlari bizim gibi yok malesef. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: interrail ya ben arastirdim; konuya hakim oldum -hala giedemedim bu arada- agustosta gidiyorum insallah. bu finansbankın bi go card diye kartı cıkmıs cok iyi olmus 6 taksit yapıyo. gitmrk isteyene gun dogdu trallaaalaaa |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: interrail Şimdilik en ucuzu bu olarak görülüyor. 850€.Bence yakında interrailin pabucunu dama atacak.Seyahat otobüsle 4 ülke. selanik, pompei, roma, floransa, pisa, nice, barcelona, andora, milano, venedik geziliyor. Roma 2 gece 3 gün, Barselona 2 gece 3 gün, Venedik 1 gece 2 konaklanıyor. 15?25 AGUSTOS AVRUPA TURU | Facebook |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| avrupayi gezelim, ucuza gezelim!?! |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |