![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde ""Dünyanın eğlence merkezi" VEGAS...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Sinoplu Kral laf aramızda onu öldürmeye götürüyorum Nevada çöllerine....Evlendirecem orda... taaa oralara gitmenize gerek yok:))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyanın eğlence merkezi" VEGAS.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyanın eğlence merkezi" VEGAS.... Sevap işleyeceğim sayın vede sevgili Adminciğim:))) Aslında haklısın "merhem yok" başkasına sürüyoruz....Fantastik bir gezi olacak.Dünya küçük bilirsiniz belli mi olur ordada bir Türk çıkar belki.... |
| | |
| | #14 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyanın eğlence merkezi" VEGAS.... Alıntı:
Her adimda bir Turk cikar karsina guney sen merak etme ucagin rotasinida degistirme gel buraya hem birde mutlaka gormen gereken yer Atlantic City varki oraya gittiginde her hareketinde bir Turke carparsin zaten...
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyanın eğlence merkezi" VEGAS.... Yetiştin imdadıma valla nilay...Geliyorum hayatım...:)))nasıl olsa sen ordasın ...:))))Varmı gelmek isteyen..Nevada çöllerini görmek isteyen... |
| | |
| | #16 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyanın eğlence merkezi" VEGAS.... Gel valla ne guzelde olurdu hani dun demistinya kiyamet koprdi...Evet ben burdayim ve herzaman beklerim hadi topla gel superi...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |