![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Ankara" başlıklı konu görüntüleniyor, "Pandura bana bir konuda yardımcı olabilirmisin ? Forumda çok yeniyim. Bir konu açmak istiyorum ama hangi alana nasıl yapabileceğim konusunda yardımın olurmu? Konu daha doğrusu soru şu: Mutluğu tanımlarmısınız ? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ankara Pandura bana bir konuda yardımcı olabilirmisin ? Forumda çok yeniyim. Bir konu açmak istiyorum ama hangi alana nasıl yapabileceğim konusunda yardımın olurmu? Konu daha doğrusu soru şu: Mutluğu tanımlarmısınız ? İnsanların getireceği tanımları merak ettim.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ankara :) İyi güzel dersinde ben çok yeniyim formda bırak konu açmayı özel mesaj bile atamıyorum daha :) Benim yerime sen açarsan sevinirim. Ama kadın ve aşk kısmında açma lütfen Konusuz konularda olsun mutluluk her zaman aşkla iligili olmak zorunda değil sonuçta :) YArdımcı olursan sevinirim... Şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ankara herkese merhaba arkadaşlar forumda yeniyim :D size bir sorum olucak:hacettpe ingiliz dil edebiyat bölümü ankara üniversitesi ingiliz dil edebiyat bölümü ve çankaya üniversitesi ingiliz dil edebiyat bölümleri birbirine yakınlarmı acaba bunların bi orta noktası denilebilecek bi yer varmıdır bu sene ankarada okuyacagızda bir ev tutmak için bu bilgiye ihtiyacım var :d teşekkürler saygılar:D |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ankara Kentimle ilgili başlığı görünce dayanamadım , iki kelam da ben edeyim dedim. Ankara , benim için vazgeçilmez bir kent . Acı , mutluluk , hüzün , umut , aşk ve yaşamın kenti . Her ne kadar gökyüzünde uçan martıları ve yosun kokan masmavi denizi olmasa da ayrı bir diyar ayrı bir kenttir ANkaram . Gecesi ışıl ışıl , gündüzü sakin ve durudur . Ama ben en çok gecelerini severim kentimin çünkü o zaman şehrin nefes alıp verdiğini hissedebiliyorum iliklerime kadar ve o zaman yaşıyorum şehrimi sonuna kadar . |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 502 Rep: 49297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ankara Ankara videosu
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |