![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Yurdumuzu Taniyalim...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar sizde yasadiginiz yada sevdiginiz sehrin resimlerini paylasin resimlerle Turkiyeyi taniyalim... Ben Antalyayla basliyorum Yurdumun en guzel sehirlerinden birtanesi..... Iste ANTALYA Antalya Tarihi Eser............. Uydudan Antalya'nin gorunusu... Nasil guzel demi...?Yorumlarinizi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antalya Yurdumuzu Taniyalim.... Arkadaslar sizde yasadiginiz yada sevdiginiz sehrin resimlerini paylasin resimlerle Turkiyeyi taniyalim... Ben Antalyayla basliyorum Yurdumun en guzel sehirlerinden birtanesi..... Iste ANTALYA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antalya Tarihi Eser............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uydudan Antalya'nin gorunusu... ![]() Nasil guzel demi...?Yorumlarinizi bekliyorum.... Konu Nil@y tarafından (19-09-2006 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | çok teşekkürler nilay yurdumuzu hepimizin tanıması lazım bu ülkede yaşıyoruz ama nerelerde ne güzellikler var bilmiyoruz.buna öncü olduğun için teşekkürler |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yurdumuzu Taniyalim.... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yurdumuzu Taniyalim.... ellerine sağlık nilayy antalyada yaşamanın keyfini fazlasıyla yaşıorum zaten bütün bunlar sadece gördükleriniz yaa görmediğiniz antalyanın o kadar güzel yerleri varki paylaşımın için saol iyi forumlar |
| | |
| | #5 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tesekkurler canim begenmenize sevindim..Antalya benimde cok sevdigim bir sehir ve ben Antalyada buyudum yaklasik 21 senem Antalyada gecti ve suan cok ozluyorum orayi arkadaslarim akrabalarim ailem herkez orda insallah en kisa zamanda tekrar gormek nasip olur...Bu arada en cok tophane caybahcesinde denize karsi kahvalti yapmayi ozledim bi ara benim icin tophanede bi cay icersin artik..
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yurdumuzu Taniyalim.... yeterki sen iste elbette içerim ve içerken bu nilayyy için derim heralde uzun zaman olmuştur gelmeyeli inan çok değişti buralar bir başka güzelleşti umarım en kısa zamanda antalya ya gelirsin tekrar... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yurdumuzu Taniyalim.... elbette içerim arkadaşlar siz isteyin bir çayın lafımı olur bir çaydanlık içiyim isterseniz :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |