![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "havaalanı ve alan vergisi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Öğrendiğime göre, havaalanı vergisi Türkiye'den alınan biletler için, bilete dahilmiş.. Benim sorum, yurtışı biletim yurtdışından başkası tarafından online alındığı için bu vergiyi ödeyecek miyim, öyle ise ne zaman, nasıl ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | havaalanı ve alan vergisi Merhaba, Öğrendiğime göre, havaalanı vergisi Türkiye'den alınan biletler için, bilete dahilmiş.. Benim sorum, yurtışı biletim yurtdışından başkası tarafından online alındığı için bu vergiyi ödeyecek miyim, öyle ise ne zaman, nasıl ödeyeceğim, yurt dışına çıkış yaparken mi? Diğer sorum, gidilecek yere vize olsun olmasın, alan vergisi veya çıkış harcı ödeniyor herhalde, sorum; nasıl ve ne kadar önce ödeniyor? Tesşekkurler.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: havaalanı ve alan vergisi benim de pek bilgim yok, ama alan vergisi 6 sene önceki fiyatlar yok. Türkiyede vergi çok yüksek , bilet fiyatını epey etkiliyor, eskiden böyle değildi. biletinizi havaalanında gerçek bilete dönüştüren firma yetkilisi ile görüşmenizi tavsiye ederim. yani havaalanındaki aldığınız bilete ait firma ile temas kurun |
| | |
| | |