FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Turizm-Gezi-Seyahat

havaalanı ve alan vergisi

YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "havaalanı ve alan vergisi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Öğrendiğime göre, havaalanı vergisi Türkiye'den alınan biletler için, bilete dahilmiş.. Benim sorum, yurtışı biletim yurtdışından başkası tarafından online alındığı için bu vergiyi ödeyecek miyim, öyle ise ne zaman, nasıl ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-01-2008, 12:09 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

karanfil77 is on a distinguished road
havaalanı ve alan vergisi

Merhaba,

Öğrendiğime göre, havaalanı vergisi Türkiye'den alınan biletler için, bilete dahilmiş.. Benim sorum, yurtışı biletim yurtdışından başkası tarafından online alındığı için bu vergiyi ödeyecek miyim, öyle ise ne zaman, nasıl ödeyeceğim, yurt dışına çıkış yaparken mi?

Diğer sorum, gidilecek yere vize olsun olmasın, alan vergisi veya çıkış harcı ödeniyor herhalde, sorum; nasıl ve ne kadar önce ödeniyor?

Tesşekkurler..
karanfil77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 28-01-2008, 10:02 AM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: havaalanı ve alan vergisi

benim de pek bilgim yok, ama alan vergisi 6 sene önceki fiyatlar yok. Türkiyede vergi çok yüksek , bilet fiyatını epey etkiliyor, eskiden böyle değildi. biletinizi havaalanında gerçek bilete dönüştüren firma yetkilisi ile görüşmenizi tavsiye ederim.

yani havaalanındaki aldığınız bilete ait firma ile temas kurun
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Etiketler
havaalanı, vergi

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:11 PM .