![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz???" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar bu sıcak havalarda bunalırken ve yorucu bir yılıln ardından yorgunluğunuzu ne şekilde attınız?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? evet arkadaşlar bu sıcak havalarda bunalırken ve yorucu bir yılıln ardından yorgunluğunuzu ne şekilde attınız? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? İlk cevabı ben vermek istiyorum eneze gittim 10 günlük çok güzel bir tatil yaptım enezin denizi ve manzarası bir harikaa herkese tavsiye ederim zamanımı da yüzerek kitap okuyarak okey oynayarak geçirdim |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? Dinlenmek gibisi var mı bu hayatta bu yorucu ve monoton bir yoldan sonraa |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? özür diliyorum yıldan yazacağıma yoldan yazmışım |
| | |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? Abisi !Yazdıgın mesajın yanında Edit tusu var yazmıs oldugun mesaja ekleme yapmak istersen Edit tuşuna basıp mesajını duzenleyebilirsin,Arka arkaya gonderilen mesaj flood oldugundan Kurallar geregi yasaktır :) Bu arada ben suan Tatildeyim
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 186 ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? Bende Denizliye gittim 7 günlüğüne. arkadaşlarımı gördüm ve amukkaleye gittim. Güzel bir tatil geçirdim |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? batistuta çok güzelll dinlenmek iyi gelmiştir |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? Alıntı:
ama mağzur gör beni lütfen üye olalı daha 2 gün oldu bu arada iyi tatiller tatil yerini gizli tutuyorsunnn? ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? Tatil yerim Karadenizin incisi Türkiye!nin en kuzey ucu yani Sinop, Bu sıcaklarda Akdenize gidemem dogrusu Burda bile pişiyoruz.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatilinizi Nerede ve Nasıl Geçirdiniz??? SİNOP güzeldir. iyi tatiller yüksel abi dinlenmenin tadını çıkar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |