![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Arkadaşlar burda gittiğimiz yerlerden de bahsedelim mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "mesela kartalda yasayan bilir yani en azından yazın ve kısın sürekli gittiğim bi yer vardı sahilde sahil cafe sanırım ismine bakma geregi hissetmemistim ama aklımda sahil cafe die kaldı :s..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Arkadaşlar burda gittiğimiz yerlerden de bahsedelim mi? mesela kartalda yasayan bilir yani en azından yazın ve kısın sürekli gittiğim bi yer vardı sahilde sahil cafe sanırım ismine bakma geregi hissetmemistim ama aklımda sahil cafe die kaldı :s |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaşlar burda gittiğimiz yerlerden de bahsedelim mi? Bende Kartal'daki Türkübarların müptelasıydım bir zamanlar en çok aklımda kalan yer ise Sarıyer Kireçburnunda'ki Ali Baba Balık Lokantası enfes balık yapıyorlar ayrıca en meşhur balıkçılardan! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaşlar burda gittiğimiz yerlerden de bahsedelim mi? ben ankara'da en çok "büyülü bahçe"ye gitmeyi seviyorum.haymana yolu üstünde.heryer yeşillik.her ağaç altında hamak var.çocuk bahçesi var.mangal yapılıyor.kocaman minderler var.sabahtan akşama kadar sıkılmadan oturuyorsunuz.biz okey,tabu,kağıt falanda götürüyoruz.kızılaydan,tunalıdan,bahçeliden sıkıldık.oralara çocuklar takılıyor artık.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Arkadaşlar burda gittiğimiz yerlerden de bahsedelim mi? kartal'da ayazma taraflarında yeşil vadi var orasıda yemyeşil mangalını hazır getiriolar masalar filan var cok güzel bi yer ama özel araçlarla gittiğimiz için minibüs yada otobüsle nasıl gidilir bilmiyorum :s |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Arkadaşlar burda gittiğimiz yerlerden de bahsedelim mi? Alıntı:
forever Atatürk Çay Bahçesi | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |