![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Tatil için tercihiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu sene tatil için nasıl bir mekan tercih edeceksiniz ?..."
| Anketimiz: Tatil için nereyi tercih edersiniz | |||
| Deniz Sahili | | 19 | 61,29% |
| Dağ Macerası | | 2 | 6,45% |
| Deniz Turu | | 3 | 9,68% |
| Orman'da bir yerde | | 2 | 6,45% |
| Anne - Baba'nın yanına | | 1 | 3,23% |
| Evinde Divanın üstünde | | 2 | 6,45% |
| Hiç Biri | | 2 | 6,45% |
| Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz ben deniz ve dağ macerası nı çok severim ama bu gidişle hiç bir yere gidemeyeceğim galiba ahh güzelim kıbrıs hayellerde kaldı yine
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz Ben anketlere gelince hep, ikilem de kalıyorum. Mesela bu anket de Deniz ve Doğa (Dağ, yayla vs) bir arada paketler yokmu. Mesela Samsun ALAÇAM civarında Orman Bölgeye ait idi sanırım yıllar oldu kısa bir tatil yaptım. Dağın içinde motel, sahil yürüyerek 250m. gökyüzü harika vs. öyle yerler. |
| | |
| | #4 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz deniz sahili yanlış bi cümle olmuş sanırım deniz kıyısı desen daha şık dururdu ;) (yanlış anlama aşağılamıyorum sadece kelime takıntısı :s) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz param olsa gidecek yer çok mesela bodrum-izmir-kıbrıs-marmaris isimleri bile tatlı geliyor ah para ah gözün kör olmasın :)))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz Alıntı:
Deniz sahili (Açılım) Deniz kıyısı, orman veya tabiatın bir başka enterenntane sinin bir arada görüldüğü yer manasındadır. Tekrar teşekkürler. Ve anket de de aynen DENİZ SAHİLİ seçeneği vardır. Konu erkişi tarafından (21-06-2007 Saat 01:29 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz tatil için kübayı tercih ediyorum... ama gidemiyorum :( |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: Tatil için tercihiniz o.k. çekerim ama inşallah bi gün gidicem ;) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |