![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Dünyanın 7 Harikası ( ARTEMİS TAPINAĞI )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bazen keşke zaman makinesi olsa diyorum. çünkü o zaman gidip geçmişi görebiliriz.ama sadece görebileceksin. gidip o makine ile tarihe müdahele etmeyeceksin. Ve bu makine sadece geçmişe gidecek geleceğe gidişi olmayacak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Dünyanın 7 Harikası ( ARTEMİS TAPINAĞI ) Bazen keşke zaman makinesi olsa diyorum. çünkü o zaman gidip geçmişi görebiliriz.ama sadece görebileceksin. gidip o makine ile tarihe müdahele etmeyeceksin. Ve bu makine sadece geçmişe gidecek geleceğe gidişi olmayacak zaten o zaman yapacağım ilk şey o efsanevi Mısır ve Roma Medeniyetini görmek olur idi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Dünyanın 7 Harikası ( ARTEMİS TAPINAĞI ) arkadaşlar dün tv de alamnaya münih tanıtımı vardı inanılmaz müthiş manzaralar vede gezilecek tarihi eser yerleri var mutlaka görülmesi gereken bir yer bakmaya doyamadım cennet gibi imkanınız olursa gitmanizi vede görmenizi tavsiye ederim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |