![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Yaz Geldi tatiller nerede" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ve yaz geldi. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bakalım tatil için. İnşallah bir terslik olmaz ise ben Temmuz'un kavurucu sıcağında Denizli'ye gideceğim Sizler nereye gideceksiniz millet ?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Yaz Geldi tatiller nerede Ve yaz geldi. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bakalım tatil için. İnşallah bir terslik olmaz ise ben Temmuz'un kavurucu sıcağında Denizli'ye gideceğim Sizler nereye gideceksiniz millet ? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Ben Havai adalarına gidecem inşallah. Ne güzel ama demi:):) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Ben kıbrıs istiyorumm ama ilk önce sivas a gideceğim daha sonra kısmet ise kıbrıs düşünüyorum
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede vayyy sivasa mı ben sivaslıyım ozi arkadaşım biliyomuydun:))seni gezidrmek isterdim ama 3 ay yaz stajım var hastanede:((((her yaz çeşmeye gidiyodum ben de. |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() | Yaz Geldi tatiller nerede Alıntı:
sivasa mutlaka gitmem lazım arkadaşıma söz verdim Bu yaz inşallah sivas dayım
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede ne bebeği ya bei başkasıyla karıştırdın sanırım.benım bebeğim yok ben bekarım. |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Alıntı:
Kusura bakmayın karıştırdım galiba :) çok özür
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Epey bi karıştırmışın ozi, arkadaşımız daha çok genç:) |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Yaz Geldi tatiller nerede Hiç deme ya benim daha fazla bunamadan evlenmem lazım :) Bana bi kız bulun ya nasıl arkadaşsınız siz :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |