![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Turizm-Gezi-Seyahat forumu içinde "Yaz Geldi tatiller nerede" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: gülüm ´isimli üyeden Alıntı Önce bi tipini görelim. Yüksel bey resim köşesi açtı oraya resmini koy bizde değerlendirelim seni demi:):):) eee zaten var ki benim fotoğrafım profil özelliklerime bak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() | Yaz Geldi tatiller nerede Alıntı:
profil özelliklerime bak görürsün
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Çok net değilsin,istersen o bölümede koy,kendinide tanıt bi güzel. Belki bu forumdada nasibin açılır bellimi olur he arkadaşım:):) |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede ee bu ya çarşıdan pırasamı alıyoruz bilader :) inşallah diyelim kısmet bakarız artık
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede ya amma takmışsınız sevgili olayına ne bu yaa arkadaşlar. |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Yaz Geldi tatiller nerede özür dilerim efendim hepsi benim hatam haklısın kusura bakma
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Merhaba ben yazı Çeşme Yıldızburnu'nda geçireceğim çünki orada bir butik otelim var. Diğer üyelerin yazılarını okudum bazıları stajdan söz ediyor tüm genç arkadaşlara huzurlu bir tatil ve başarılı stajlar dilerim. aynur |
| | |
| | #18 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaz Geldi tatiller nerede Alıntı:
Oooo aramızda bir otel işletmecimiz var demekki,Nasıl fiyatlar? Supermeydan uyelerine indirim yapacakmısın? | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |