![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "aşıklar size soruorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "aşk o kadar güzel bişeyki anlatmak onu kelimelere dökmek imkansız acısıda bi ayrı yaşamasıda aşk farklı aşk aslında süper ve ötesi....aşık olanlar size soruorum sizde benimle aynı fikirdemisiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | aşıklar size soruorum aşk o kadar güzel bişeyki anlatmak onu kelimelere dökmek imkansız acısıda bi ayrı yaşamasıda aşk farklı aşk aslında süper ve ötesi....aşık olanlar size soruorum sizde benimle aynı fikirdemisiniz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ankara Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 17 ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum evet sana katılıorum çok haklısın:redface: :redface: |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum teşk ederm yasemin ii formlar |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum ASK BENCE YAĞMURDA ŞEMSİYEYİ TERS ACMAKTIR ASK DLİCE YAĞAN YAĞMURUN ALTINDA ISLANMAYI DÜŞÜNMEDEN SEVGİLİNLE YÜRÜMEKTİR...:biggrin: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum ASK BENCE YAĞMURDA ŞEMSİYEYİ TERS ACMAKTIR ASK DELİCE YAĞAN YAĞMURUN ALTINDA ISLANMAYI DÜŞÜNMEDEN SEVGİLİNLE YÜRÜMEKTİR...:biggrin: |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum aşkık olmak güzel bir duygudur ben 2 yıl karşılıksız ona sevdiğimi söylemeden sevdim çok acılar çektim hergün bir azap oldu benim için ama sonunda teklif ettim korktuğum başıma geldi ve Hayır dedi bende artık aşka meşke inanmıyorum aşk uğruna yaşadıklarımı bir daha asla yaşamak istemiyorum YA SEVMNESİNİ BİLMEDİM YILLARCA YADA SEVİNCE GEÇ KALDIM umarım sevenler birbirine kavuşur kavuşanlarıda allah bir ömür boyu mutlu bahtiyar etsin
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum bende aşkı henüz bulmuş değilim.açıkçası erkeklerın gerçekten sevdiklerine inanmıyorum ama inanmak istiyorum. |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum evet bende sana katılıyorum, bu konuda erkeklere güven olmuyor.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |