![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "aşıklar size soruorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "bugün aşık oldum bir hoşum bir hoşum ona ilk görüşte ilk bakışta aşık oldumm aşk kavgadır mücadeledir.küçük bir buse küçük bir tebessümdür..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum bugün aşık oldum bir hoşum bir hoşum ona ilk görüşte ilk bakışta aşık oldumm aşk kavgadır mücadeledir.küçük bir buse küçük bir tebessümdür
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Banned | Cevap: aşıklar size soruorum Bence aşk sonun başlangıcı, başlangıcın ise erken gelen sonudur.Çünkü sanırım kimse sevdiği insana doyamaz.... |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
1- Aşık san? Aşkına sahip çık ve değerini kendinden fazla görme, en değerlisi sensin. 2- Aşkı hazet (sindir) ve haz al (duy) gerisi kolay gelsin. | |
| | |
| | #24 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 16 ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır..... | |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: payaslıyım vepayasta oturuyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 28 ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum ben aşkın heyecanlı güsel bişey olduguna katılıyorum amaaaaa aşk belli bi zamanı kapsar belli bi zamanı kapsayan güsel seylerin yaşanmasıdır ama geçicidir bu yüzden sevgiden yanayım SEVGİ 1 DEFA OLUR VE EBEDİ OLUR...BU KONUDADA SİZ BANA KATILIRMISINIZ BİLMEM AMA DOGRUSUDA BUDUR |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: payaslıyım vepayasta oturuyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 28 ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum BEN SADECE SANA ŞUNU SÖLİM SİZ KISLAR ERKEKLERE GÜVENMİOSUNUZ YAA BİRAS KENDİNİZE Bİ BAKIN AYRICA SİZ BU ŞEKİLDE GENELLEME YAPTIKÇA HEP KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ SADECE DOGRU KİŞİYİ BULMAYA ÇALIŞIN UNUTMAYIN Kİ KİM NE YAPARSA KENDİ ELİYLE YAPAR..AYRICA BU BÜYÜKLERİNDE DÜŞÜNCESİ ŞU ZAMANDA KISLAR ERKEKLERDEN DAHAA ÇILGIN VE GÜVENSİZZZ..ERKEGİN GÜVENİLMEZİ OLDUGU GİBİ KISLARINDA VAR AMA GENELLEME YAPMAK DOGRU DEGİL BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ... |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 28 ![]() | Cevap: KESİNLİKLE BAYANLAR YANLIŞ DÜŞÜNÜOSUNUZ BEN SADECE SANA ŞUNU SÖLİM SİZ KISLAR ERKEKLERE GÜVENMİOSUNUZ YAA BİRAS KENDİNİZE Bİ BAKIN AYRICA SİZ BU ŞEKİLDE GENELLEME YAPTIKÇA HEP KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ SADECE DOGRU KİŞİYİ BULMAYA ÇALIŞIN... ERKEKLERİN GÜVENİLMEYENİ OLDUGU GİBİ KISLARINDA GÜVENİLMEYENİ VAR YANİ DİCEM O Kİ GENELLEME YAPMAK YANLIŞ..VE VE VE SU ZAMANDA ERKEKLER DAHA DÜRÜST KISLARDAN BÜYÜKLERİN DÜŞÜNCELERİDE BU ZAMANDA DEGİŞTİ VE BÖLEE..KİM NE YAPARSA KENDİ ELİYLE YAPAR |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 28 ![]() | Cevap: KESİNLİKLE BAYANLAR YANLIŞ DÜŞÜNÜOSUNUZ BEN SADECE SANA ŞUNU SÖLİM SİZ KISLAR ERKEKLERE GÜVENMİOSUNUZ YAA BİRAS KENDİNİZE Bİ BAKIN AYRICA SİZ BU ŞEKİLDE GENELLEME YAPTIKÇA HEP KAYBEDEN SİZ OLURSUNUZ SADECE DOGRU KİŞİYİ BULMAYA ÇALIŞIN... AYRICA ERKEKLERİN GÜVENİLMEZİ OLDUGU GİBİ KIZLARINDA GÜVENİLMEZİ VAR YANİ GENELLEME YAPMAK DOGRU DEGİL.ŞU ZAMANDA KIZLAR DAHA ÇILGIN VE GÜVENİLMEZ ERKEKLER DAHA DÜRÜST BÜYÜKLERİMİZDE SU ZAMANDA BÖLE DÜŞÜNÜO..BİLMEM ANLATABİLDİMMİ..AYRICA AŞKA GELİNCE AŞK GÜZELDİR VE ÇOKK GÜZEL ŞEYLERİN YAŞANMASIDIR AMA BELLİ Bİ ZAMANI KAPSAR YANİ GEÇİCİDİR..BEN SEVGİDEN YANAYIM SEVGİ 1 DEFA OLUR EBEDİ OLUR..SİZ KATILIRMISINIZ BİLMEM AMA DOGRUSU BUDUR.. |
| | |
| | #29 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: KESİNLİKLE BAYANLAR YANLIŞ DÜŞÜNÜOSUNUZ Sevgi çok özel bir kavram hayatımda biri var ölesiye seviyorum onu çok kez vazgeçip ayrılmak istedim ama ikimizde yapamadık yanii ona söledim o vazgeçemeyeceğimizi söyledi ve ayrılamadık bugün beraberdik ONUN YOKLUĞU BENİM BİTMİŞLİĞİMDİR herhalde |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum aşk en fakir insanın en büyük servetidir ve en zengini de kimi zaman sefilleştirir (serkan altay)serkhan saygılar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |